Skip Navigation

Raintree Lodge

Kijkend reinigt voor het best, het nieuwste en de aangenaamste accomodatie in het Suva gebied?

'Biedt de best budgetaccomodatie van Suva op de rand van het regenwoud aan' 'personeel is fantastisch vriendelijk, de ontspannen atmosfeer en het restaurant is uitmuntend'

WINNAAR BEST BUDGETACCOMOD

... mehr

Bei Raintree Lodge buchen

Das gewählte Datum liegt in der Vergangenheit.

Über Raintree Lodge

Kijkend reinigt voor het best, het nieuwste en de aangenaamste accomodatie in het Suva gebied?

'Biedt de best budgetaccomodatie van Suva op de rand van het regenwoud aan' 'personeel is fantastisch vriendelijk, de ontspannen atmosfeer en het restaurant is uitmuntend'

WINNAAR BEST BUDGETACCOMODATIE 2001

De troost

Krijgend een geweldige slaap in onze hotelkwaliteit bedden. Uw keuze van groot studentenhuis, privétweepersoonskamers, slaap kamers (slaapt 4) of scheid bures. Alle bedden vervolledigen met bladen, dekens, kussens en handdoeken. Wij slapen 85.

De locatie

Opgespoorde slechts 10 kilometer van de Suva stad of een 95 cent op de plaatselijke bus op een landschap 25 minieme rit door stedelijke Fijian dorpen en regenwoud reserveren. De taxi van Suva $7,00 tot $8,00

Faciliteiten

Met de faciliteiten verzorgen wij u bent zeker uit iets: - Trekker Keuken - de Hemel Televisie - de Poel

Tafel - Kluizen - de Munt-Bediende Was - Hete Waterdouches - om E-mail niet te missen, Telefoneren, het

Faxapparaat en Fotokopiëren van dienst - de Boek Ruil - het Restaurant - Helemaal Verleende een vergunning Bar

- Veraandah Café

Activiteit

Geweldige activites zal bijhouden u vermaakte in uw verblijf met ons. Slechts een 5 minieme gang weg is Colo-ik-suva Bos Park, Bekend in Fiji voor zijn waterval, Struik gang en zwemmen slat een gat in.

Andere activiteit omvatten: - Vissend & Makend ruzie in ons meer - de Ongewoon Fiji Vogel Kijken - de

Volleybal Rechtbank - het Golf Gat-in-Een op het meer - de Poel Tafel - DVD Films iedere nacht

Dinerend

Het Raintree Restaurant plaatst 80 mensen en de veranda sluit en café een verdere 30 uit. Het restaurant is geworden bekend voor zijn mooie wateroverzichten, heerlijke verse plaatselijke voedsel en verwarm sfeer.

Gelukkig Uur iedere avond van 5 na de middag tot 7 eerste minister.

Gesitueerde in een oud mijn hoogtepunt boven Suva, de hut beroemt zich twee kunstmatige meren en een bospark volgende deur. Het grote meer is verkrijgbaar voor het zwemmen om gasten enkel te verblijven. De watertemperatuur is heel aangenaam en watervoorraad is van ondergrondse bronnen. Het kleinere meer is volledig van zoetwatervis (Telapia) en is geweldig voor het vissen. Een kleine rij boot en dug-out kano's zijn verkrijgbaar voor gebruik op het grote meer. Deze Fijian ecotourisme toevlucht is een stilte, gebladerd toevluchtsoord voor degenen die wil ontsnappen stadsleven, maar wil nog steeds dicht bij alles in Suva en het overige van de Fiji Eilanden zijn.

Er zijn dat veel vogels op het eigendom en in de Bospark volgende deur zijn gezien, bijgevolg vogel kijken een favoriet tijdverdrijf is en zit voornamelijk op uw veranda die het meer overziet! Bushwalking zijn sporen dicht bij waterval en bos poelen voor picknicks, het en zwemmen van BBQ. De soldaat bereist naar Fijian kunnen dorpen geschikt worden.

Het volleybal kan gespeeld worden op het tegendeel van de rechtbank de ontspanning kamer en zonsondergang concurrentie zijn een regelmatige gebeurtenis. Scherpe sportspeople die golf spelen wil, tennis of gazon bowlt, breng alstublieft uw uitrusting als heel goede faciliteiten verkrijgbaar in Suva en uitstappen van de toevlucht zijn, kan georganiseerd worden.

Moet plekken in Suva omvatten het Nationale Museum zien, Brengt de Handwerk op de markt en de Suva Groenten Markt [het grootste in de Zuid-Pacific].

Het 'Raintree Restaurant en de Bar' dient zowel gasten als plaatselijk ofwel in de grote voornamelijk bure ofwel van het buitencafé op de veranda.

Fotos

Ort

PO Box 16655 Princes Road, Colo-iSuva

Karte der Raintree Lodge

Klicke hier, um die Karte zu vergrößern.

Andere Möglichkeiten in der Nähe

Testberichte

Haben Sie hier übernachtet? Einen Testbericht verfassen

*  Der Kundenzufriedenheits-Wert basiert auf einer Kombination aus Bewertungen von Travellerspoint und anderen Websites. Der Wert 75% für diese Unterkunft basiert auf Bewertungen, die 5 Gäste abgegeben haben.

Subscribe to Raintree Lodge reviews by RSS

Laden ...