Skip Navigation

Les Matins Bleus

Les Matins Bleus (de blauwe ochtenden), is een riad van charme, gelegen in een typische rijstrook van Medina, dicht bij de Wallen, op 200 meter van het strand en de haven.

... meer

Maak een boeking voor Les Matins Bleus

De geselecteerde datum ligt in het verleden.

Voorzieningen

  • Free WiFi
  • Ontbijt inbegrepen

General

  • Laundry Facilities

Over Les Matins Bleus

Les Matins Bleus (de blauwe ochtenden), is een riad van charme, gelegen in een typische rijstrook van Medina, dicht bij de Wallen, op 200 meter van het strand en de haven.

Dit hotel, gebouwd in de 18e eeuw voor een caïd, werd later de eerste primaire school van Mogador, dan vond haar oorspronkelijke functie, die van een familie thuis. Het huis werd gerenoveerd met respect voor originele architectuur zorgvuldig, terwijl het rangschikken op de eerste verdieping, 2 voortzettingen en 2 kamers en, door de bouw van vier kamers op het terras, alle kamers zijn uitgerust met badkamer en WC.

Les Matins Bleus is nog steeds een vergadering punt van de Frans-Marokkaanse vriendschap. Het is een plek van Marokkaanse traditie en Europese moderniteit. De suites en kamers, allen verschillend, en zijn ingericht met voorwerpen uit de ambachtelijke industrie souiri. En het zonnige terras biedt een geweldig ontbijt, met de beschutting van de wind. Zonder te vergeten dat deze accommodatie dat tijdens de jaren van de grote schilder souiri, Mohamed ZOUZAF was, links die daar zijn afdrukken door de aanwezigheid in de riad van verscheidene van zijn schilderijen.

Onze 4-bed kamers hebben 2 twee persoons bedden.

Neem nota dat tot verdere Veilige boekingen van no-show/late annuleringen Les Matins Bleus contact gasten kort na hun boeking gemaakt en vraag voor uw CVV-code ze CVV-code nodig is om verdere garantie voor uw reservering: als u niet geven Les Matins Bleus met uw CVV-code, kan je boeking geannuleerd

Belangrijke informatie

Voorwaarden

Hallo, het is grote pleasur te vangen u gelieve opmerking dat tot verdere Veilige boekingen van no-show/late annuleringen Les Matins Bleus zal contact opnemen met gasten kort na hun reservering hebben gemaakt en vragen om uw CVV-code ze CVV code nodig is om verdere garantie voor uw reservering: als u niet geven Les Matins Bleus met uw CVV-code, kan je boeking geannuleerd

Foto's

Locatie

22 rue Draa

Kaart voor Les Matins Bleus

Klik hier om de kaart te vergroten

Andere Mogelijkheden Nabij

Recensies van gasten

Ben je hier geweest? Schrijf een recensie

*  De Klanttevredenheid score is gebaseerd op een combinatie van ratings afkomstig van Travellerspoint en externe websites. De score 93% voor deze accommodatie is gebaseerd op beoordelingen door 92 gasten.

Subscribe to Les Matins Bleus reviews by RSS

Aan het laden ...