Skip Navigation

Amsterdam Bed and Breakfast CTS

Moderne appartementen met 3 aparte kamers met gedeelde badkamer en gedeelde keuken.

De sparate kamers zijn groot en helder, eenvoudig ingericht maar met alle comfort u nodig zou kunnen hebben, zoals Bureau, computer, tv en internet op de kamer. Gedeelde badkamer met bad. Gedeelde keuken.

... meer

Maak een boeking voor Amsterdam Bed and Breakfast CTS

De geselecteerde datum ligt in het verleden.

Voorzieningen

  • Free WiFi
  • Gratis Internet Toegang
  • Hairdryers
  • Internet Toegang
  • Kitchen
  • Towels Included

General

  • 24 Hour Security
  • Laundry Facilities

In Room Facilities

  • Tea/Coffee Making Facilities

Over Amsterdam Bed and Breakfast CTS

Moderne appartementen met 3 aparte kamers met gedeelde badkamer en gedeelde keuken.

De sparate kamers zijn groot en helder, eenvoudig ingericht maar met alle comfort u nodig zou kunnen hebben, zoals Bureau, computer, tv en internet op de kamer. Gedeelde badkamer met bad. Gedeelde keuken. Wij serveren geen ontbijt maar vindt u in deze keuken altijd sommige gratis koffie, thee en sommige geroosterd brood met marmelade.

Alle gasten vindt onze kamers die veel beter dan verwacht. Toch we de prijs laag houden, want het is voor vele toeristen de belangrijkste criteria om te selecteren er accomodatie.

Beperkingen: - niet roker - geen gebruik van hard - of -softdrugs toegestaan.

-omdat er geen 24-uurs receptie, vul dan in de nauwkeurige tijd u verwacht aan te komen. Dit keer aan u door e-mail, zullen wij bevestigen. Controle-out na 11:00 uur of inchecken voordat 12:00 uur alleen mogelijk is na voorafgaande toestemming als er zijn slechts 3 kamers, het hangt af op het tijdstip van aankomst en vertrek van de andere gasten.

-in uitzondering op de algemene regel voor deze accommodatie elke dag, die minder dan 3 dagen in de toekomst wordt geannuleerd, wordt afgeschreven.

Belangrijke informatie

Voorwaarden

Deze Bed & Breakfast is alleen toegankelijk voor mensen die komen rechtstreeks van thuis en niet voor mensen die van een goedkoop hotel hop naar de andere en bezoeken verschillende hotels vóór. Dit om te voorkomen dat onze Bed en Breakfast te worden besmet met bed bugs van andere hotels. Desinfecterende de kamer kost ons telkens 200,-euro. Dus houden we het recht om te weigeren mensen die afkomstig zijn uit een ander hotel. Neem contact met ons op voor meer gedetailleerde routebeschrijving.
.

Foto's

Locatie

Amstelveenseweg 114-2

Kaart voor Amsterdam Bed and Breakfast CTS

Klik hier om de kaart te vergroten

Andere Mogelijkheden Nabij

Recensies van gasten

Ben je hier geweest? Schrijf een recensie

*  De Klanttevredenheid score is gebaseerd op een combinatie van ratings afkomstig van Travellerspoint en externe websites. De score 79% voor deze accommodatie is gebaseerd op beoordelingen door 4 gasten.

Subscribe to Amsterdam Bed and Breakfast CTS reviews by RSS

Aan het laden ...