Skip Navigation

Hotel My Home

Welkom bij Hotel My Home, een kleine familie gerunde budgethotel in het hart van Amsterdam. Nummer 1 beste winkelstraat in Nederland en in 2011 op één na beste gestemd. We hebben zijn catering aan gasten uit de hele wereld voor 50 + jaar.

... meer

Maak een boeking voor Hotel My Home

De geselecteerde datum ligt in het verleden.

Voorzieningen

 • Bagage-opslag
 • Free City Maps
 • Free WiFi
 • Gratis Internet Toegang
 • Internet Toegang
 • Lounge
 • Ontbijt inbegrepen
 • Outdoor Terrace
 • Vending Machines

In Room Facilities

 • Reading Light

Sport & Leisure

 • Cable TV

Over Hotel My Home

Welkom bij Hotel My Home, een kleine familie gerunde budgethotel in het hart van Amsterdam. Nummer 1 beste winkelstraat in Nederland en in 2011 op één na beste gestemd. We hebben zijn catering aan gasten uit de hele wereld voor 50 + jaar. Centraal gelegen op een van de meest diverse winkelstraten aan de rand van de kleurrijke Jordaan, zijn wij op loopafstand van het centraalstation (5 minuten) en vele andere bezienswaardigheden niet te missen bij een bezoek aan de stad. Onze street heeft alle gemakken u nodig zou kunnen hebben (supermarkten, Wasserij, cafetaria's, apotheek, coffeeshops, restaurants etc) en onze vriendelijke, meertalige medewerkers zullen blij om u te voorzien van gratis kaarten en toeristische informatie.

De receptie verdubbelt als een comfortabele vergadering lounge, met een televisie & stereo-installatie, sociale spelen, een frisdrank automaat & een gratis pooltafel voor onze gasten. WIFI is beschikbaar (gratis) in het hele hotel.

Houd er rekening mee, dat hoewel Amsterdam heeft toegevoegd nieuwe tabak wetten, we zijn nog steeds 'roker-vriendelijke' voor gasten die ervoor kiezen om te roken in de kamers of in de outdoor patio in de lounge.

De kamers zijn eenvoudig en gezellig, beddengoed en handdoeken.

Elke kamer heeft zijn eigen wastafel met warm en koud water, terwijl de douches en toiletten zijn gedeeld met andere kamers op dezelfde verdieping.

Wij zijn inclusief een grote gekookte ontbijt (gebakken of vervormd eieren, kaas, jam, toast & alle de koffie en thee die u wilt!) van 8: 30 am - 10 am. Voor u graag uitslaapt is gratis koffie beschikbaar hele ochtend.

Terwijl wij geen leeftijd beperkingen hebben, doen wij niet toestaan dat u om uw huisdieren te blijven met ons, geen kwestie hoe klein of leuk :).Maar we hebben echter twee katten in het hotel genaamd Tarzan en Jane.

Onze receptie is open van 8: 30 am - 13: 00 uur dan weer na 18: 00 uur voor het inchecken, reserveringen en vragen. Als u na 23: 00 uur inchecken zal, gelieve te zijn zeker dat u uw juiste aankomsttijd, aangeven of als u vertraging zal oplopen, dat u ons contacteren per telefoon om ons te laten weten. Zodra u hebt gecontroleerd, zul je sleutels voor 24 uur per dag toegang, er zijn geen avondklok of uitsluitingen.

We hebben een minimum verblijf van 3 nachten op alle weekends en feestdagen. Boekingen voor groepen van meer dan 10 personen op aanvraag.

Foto's

Locatie

Haarlemmerstraat 82

Kaart voor Hotel My Home

Klik hier om de kaart te vergroten

Andere Mogelijkheden Nabij

Recensies van gasten

Ben je hier geweest? Schrijf een recensie

*  De Klanttevredenheid score is gebaseerd op een combinatie van ratings afkomstig van Travellerspoint en externe websites. De score 82% voor deze accommodatie is gebaseerd op beoordelingen door 34 gasten.

Subscribe to Hotel My Home reviews by RSS

Aan het laden ...