Skip Navigation

Passenger Ship Maria Alberta

Een mooi en verschillende manier om te genieten van uw B & B in Amsterdam is te blijven aan boord van de kleine en gezellige Maria Alberta Boot.

De Maria Alberta is gelegen in het centrum van Amsterdam.

... meer

Maak een boeking voor Passenger Ship Maria Alberta

De geselecteerde datum ligt in het verleden.

Voorzieningen

  • Hairdryers
  • Ontbijt inbegrepen
  • Towels Included

Over Passenger Ship Maria Alberta

Een mooi en verschillende manier om te genieten van uw B & B in Amsterdam is te blijven aan boord van de kleine en gezellige Maria Alberta Boot.

De Maria Alberta is gelegen in het centrum van Amsterdam. Gekoppeld aan het Oosterdok in het Nautisch Kwartier (nautische kwartaal), is het slechts een paar minuten lopen van het centraalstation. Vele bezienswaardigheden van de stad centrum, zoals de grachten, Waterloo en Rembrandt Square, de dierentuin Artis, vele musea, enz. zijn op loopafstand van de locatie. Faciliteiten, zoals een bank, postkantoor, supermarkt, Fietsverhuur, etc. zijn ook dicht bij de hand.

De kamers worden verhuurd door groepen en individuen. Het bereik van gasten is zeer breed; het is heel goed mogelijk dat drie of vier verschillende nationaliteiten bij de ontbijtlijst op hetzelfde moment zitten!

De Maria Alberta heeft vier comfortabele hutten met nieuwe, moderne bedden (2 meter = meer dan 6 ft 6). Elke cabine heeft zijn eigen douche, toilet en aparte wastafel. Er is centrale verwarming door het hele schip. Hutten I en II beschikken over drie bedden elk, twee single bedden en een extra als een stapelbed. Cabine III is de kleinste kamer; het is geschikt voor twee personen in een stapelbed. Cabine IV is de grootste kamer, en de enige met een tweepersoonsbed.

Let op het volgende:!:-Check-in tijden zijn tussen 12.00 en 13.00 uur en 18.00 uur en 19.00 uur. Als u wilt komen op een ander tijdstip, verzoeken contact met ons via e-mail of mobiele telefoon ten minste één dag vooraf. (Nummer zal op bevestiging van de reservering worden vermeld) - het resterende bedrag van uw boeking zo goed als uw balk bill, etc. kunnen uitsluitend worden betaald in contanten.

-Niet roken in de hutten.

-Geen drugsgebruik van welke aard op het schip.

Belangrijke informatie

Voorwaarden

Als u komen op een ander tijdstip wilt, meldt het ons per e-mail of mobiele telefoon (0031)(0) 6 187 02 025, ten minste één dag vooraf.

Foto's

Locatie

Oosterdok

Kaart voor Passenger Ship Maria Alberta

Klik hier om de kaart te vergroten

Andere Mogelijkheden Nabij

Recensies van gasten

Ben je hier geweest? Schrijf een recensie

*  De Klanttevredenheid score is gebaseerd op een combinatie van ratings afkomstig van Travellerspoint en externe websites. De score 83% voor deze accommodatie is gebaseerd op beoordelingen door 42 gasten.

Subscribe to Passenger Ship Maria Alberta reviews by RSS

Aan het laden ...