Skip Navigation

Alfama Patio Hostel

Ervaar een andere manier van een verblijf in Lissabon bij ons onlangs gerenoveerde hostel, het dichtst aan Lissabon Castle.Experience de real Lissabon in de meest karakteristieke wijk van de oude stad, waar Fado begonnen en waar willekeurige mensen zingen in het wikkelen van straten.

... meer

Maak een boeking voor Alfama Patio Hostel

De geselecteerde datum ligt in het verleden.

Over Alfama Patio Hostel

Ervaar een andere manier van een verblijf in Lissabon bij ons onlangs gerenoveerde hostel, het dichtst aan Lissabon Castle.Experience de real Lissabon in de meest karakteristieke wijk van de oude stad, waar Fado begonnen en waar willekeurige mensen zingen in het wikkelen van straten.In Lissabon, binnen de vier muren van ons hostel, vindt u een plaats met een globale smaak, maar het ruikt nog steeds net als thuis. Kan u vragen om iets meer?Gelegen in de meest karakteristieke van icoon buurten, onder kronkelende straatjes en pleintjes geplaveide, Alfama Patio is: een traditioneel huis, waar de woonkamer en keuken naar een met gras begroeide patio in de tuin, met groen de muren en bloemen morsen uitbreiden uit over hun potten klimmen. Een paar stappen van een dek terras kijkt uit over gebouwen rode daken en de Taag, liggen onder van Lissabon handelsmerk gouden zonlicht.De patio is het hart van het huis die ongetwijfeld aan de Jeugdherbergen internationale beste sfeer award bijgedragen. Dit is waar het allemaal gebeurt: een heerlijke pannenkoek ontbijt elke ochtend, een BBQ en DJ op zaterdag, film nacht op maandag en een Latijnse fiesta op woensdag. Haar in deze instelling, in één keer vrolijk en ontspannen, dat nationaliteiten intermingle en vriendschappen zijn gemaakt.Maar om te ontdekken van de stad, moet u venture uit buiten de voorste poort. Onze regelmatige groep uitstapjes leiden u naar enkele van de beste van wat Lissabon te bieden - heeft een Braziliaanse muziek en dans feest lokaal gehouden op dinsdag, een avond van livemuziek Portugese Fado op donderdag en bar-hoppen in de nacht in de buurt Bairro Alto op vrijdag. Door er activiteiten elke nacht, waren niet een partij Hostel, en na 0.00 uur kunt u de partij altijd blijven in de lokale pubs in de buurt. :) Enkele van de meest populaire monumenten nauwelijks voorbij de Jeugdherbergen drempel, zijn terwijl anderen gewoon een stukje rijden op een van de stad icoon gele electricos (in een van deze trams rijden is een must-do voor elke bezoeker toch). En omdat theres veel waard een zien buiten Lissabon juiste, groepen van vijf of meer kan springen in de hostels van eigen en worden pendelde naar nabijgelegen Cascais en Sintra of naar een van de vele prachtige stranden te sluiten.Als na alle deze youre nog onbeslist, kan dan het helpen om te weten dat Alfama Patio opeenvolgende beste personeel awards heeft gewonnen. Wanneer u komen en met open armen ontvangen, zult u begrijpen waarom.Het hostel behoudt zich het recht voor de toegang voor kinderen jonger dan 10 jaar.

Foto's

Locatie

Escolas Gerais, 3 Patio dos Quintalinhos 1

Kaart voor Alfama Patio Hostel

Klik hier om de kaart te vergroten

Andere Mogelijkheden Nabij

Recensies van gasten

Ben je hier geweest? Schrijf een recensie

*  De Klanttevredenheid score is gebaseerd op een combinatie van ratings afkomstig van Travellerspoint en externe websites. De score 92% voor deze accommodatie is gebaseerd op beoordelingen door 1119 gasten.

Subscribe to Alfama Patio Hostel reviews by RSS

Aan het laden ...