Skip Navigation

21 Braemer

Voor de volwassen & onafhankelijke reizigers: 21 Braemer in Green Point, Kaapstad, ligt net boven de waterkant, met zeer comfortabele self-catering accommodatie in een rustige en veilige locatie. De kamers, die hun eigen toegang van een weelderige tuin hebben zijn in een aparte appartement.

... meer

Maak een boeking voor 21 Braemer

De geselecteerde datum ligt in het verleden.

Over 21 Braemer

Voor de volwassen & onafhankelijke reizigers: 21 Braemer in Green Point, Kaapstad, ligt net boven de waterkant, met zeer comfortabele self-catering accommodatie in een rustige en veilige locatie. De kamers, die hun eigen toegang van een weelderige tuin hebben zijn in een aparte appartement. Er zijn 2 tweepersoonskamers beschikbaar (delen 1 ruime badkamer).

De kamers zijn uitgerust met hoge kwaliteit twin bedden naast elkaar. Deze kunnen uit elkaar worden verschoven. De self catering faciliteiten zijn alleen voor de basics, met een kleine koelkast, magnetron, waterkoker etc beschikbaar.

De faciliteit is gevestigd in een volledig prive beneden instelling met een eigen ingang, de tuin en de stappen die leiden naar het bovenste niveau zwembad. Vanaf daar heb je een prachtig uitzicht op het Waterfront van Cape Town en de Atlantische Oceaan.

Houd er rekening mee dat 21 Braemar is particulier eigendom en niet commercieel gericht. De sfeer is echt thuis weg van huis voor gasten met een volwassen & 'rustieke'. (We hebben vaak mans beste vrienden, een zwarte en een witte lab, er om u te verwelkomen).

De eigenschap is een steen gooien van diverse restaurants, winkels en delicatessen aan uw voeten. De stad waterkant, stranden en een fitnessruimte zijn alle op loopafstand.

We kijken ernaar uit om hopelijk verwelkomen u binnenkort :-)

Belangrijke informatie

Voorwaarden

Minimum verblijf is 3 nachten. Check-out 11 ben inchecken vanaf 2 pm, maar zowel flexibel, afhankelijk van andere reserveringen.

Voor verdere informatie neem contact op met mark@ukubona.co.za

Foto's

Locatie

21 Braemer Road GreenPoint

Kaart voor 21 Braemer

Klik hier om de kaart te vergroten

Andere Mogelijkheden Nabij

Recensies van gasten

Ben je hier geweest? Schrijf een recensie

*  De Klanttevredenheid score is gebaseerd op een combinatie van ratings afkomstig van Travellerspoint en externe websites. De score 89% voor deze accommodatie is gebaseerd op beoordelingen door 18 gasten.

Subscribe to 21 Braemer reviews by RSS

Aan het laden ...