Skip Navigation

Hostel One Sants

Hostel één Sants is niet alleen een hostel.

... meer

Maak een boeking voor Hostel One Sants

De geselecteerde datum ligt in het verleden.

Over Hostel One Sants

Hostel één Sants is niet alleen een hostel. Het is een plek waar je bent gonna voelt de hetzelfde comfort en vrijheid alsof u in uw eigen huis, maar u in Barcelona bent! EN HEBT U GRATIS DINER!!!!!!!!

Het is de partijen en barbecues op het terras, waar u kunt vast en genieten van de mediterrane zon terwijl u ontspannen in de chillout of op de stoelen van de zon chatten met de andere gasten. Het is de massale en volledige uitgeruste 24 uur keuken waar we allemaal samen en ook maken enorme mojito's, sangrias en caipirinhas bijna elke nacht diners maken. Het is de meer particuliere gemeenschappelijke ruimte waar u kunt worden luid all night long pool spelen, kijken naar een film of drinken totdat u flauwvalt. Gemakkelijk plaats om mensen te ontmoeten als wij krijgen de gasten samen te gaan naar het strand of naar het park en, 's nachts, we hebben activiteiten en u allemaal uit naar de beste bars, pubs en discotheken in de stad. Alle gratis!

Ons personeel is een leuke multi-nationale groep die spreken Engels, Spaans, Catalaans (natuurlijk) Portugees en een beetje Italiaans en Frans ook. Wij houden te maken van de partij met u, vertellen u alle verhalen van Barcelona en tonen u de beste plekken in de stad. Wij bieden een breed scala van tours en speciale evenementen in heel Barcelona, evenals kortingen aan restaurants of zelfs gratis diners.

We ook gratis toegang tot internet hebben, evenals voor uw persoonlijke laptop draadloos. Er zijn geen sluitingstijden, dus u kunt komen en gaan van 24 uur per dag als u wilt.

Wij hebben kamers voor twee, drie, vier en zes mensen. Alle kamers zijn per lift bereikbaar. Toiletten en douches zijn in de buurt van elke kamer.

Hostel één Sants is een gemakkelijk 12 minuten lopen van Sants Station, het centraal station in Barcelona. We´re ook zeer dicht aan Camp Nou voetbalstadion Barça´s, en in de buurt van Montjuic, Barcelona´s larges bergachtige park.

We houden het hostel erg schoon en kunnen wij u: volledig ingerichte keuken Internet, wifi, 24 uur (gratis en 24 uur) Lockers (gratis) lakens, dekens (gratis) koffie, thee, suiker, zout, olie, etc... (gratis)

Handdoeken (2 euro), Wasserij service (8 euro wassen en droog) bagageopslag (gratis tot 12 uur) ontbijt is ook beschikbaar vanaf 8 h 30 tot 11: 30 h. (2,50 euro. PS. laden we het ontbijt zodat we ons veroorloven kunnen te lopen alle gratis activiteiten voor u.)

Net als de Barça is niet gewoon een team, één Sants Hostel is niet alleen een hostel, het is de perfecte plek voor u om uw zakken in Barna (lokale slang voor Barcelona) en hebben echt een goede tijd. Dus, wij hopen u spoedig zien en ontvangen u met onze zeer verfrissend en, tegelijkertijd warm "Welkom Shot".

Saludos, Hostel één Sants altijd hard gewerkt om uw verblijf in Barcelona tot meer exciting… worden

Annuleringsvoorwaarden: 48u

Belangrijke informatie

Voorwaarden

Wij hebben kamers voor twee, drie, vier en zes mensen. Alle kamers zijn per lift bereikbaar. Toiletten en douches zijn in de buurt van elke kamer.

We houden het hostel schoon, en kunnen wij handdoeken, wasservice, Bagage-opslag en kluisjes voor uw waardevolle spullen. Ontbijt is ook beschikbaar vanaf 8 h 30. tot 11 uur.

Voor groepen van maximaal 39 mensen kunnen we accommodaties!!!!!


We´ll kijken uit naar uw verblijf!

Check-in informatie de receptie is geopend van 8 h 30 tot 00 h.
Stuur opmerking als uw aankomsttijd van openingstijden verschilt of u uw aankomsttijd, e-mail wijzigt of bel ons rechtstreeks te bevestigen uw check-in. Controleer uw reservering en uw aankomsttijd. De receptie moet bewust worden gemaakt van elke wijziging in uw planning.
Onze annuleringsvoorwaarden Annuleringen kunnen wij aanvaarden, maar ons beleid is 48HS - 2 dagen vóór de aankomstdatum en de annulering moet om te worden opgemerkt door E-mail.

Als u niet komt voor uw reservering opdagen en contacteer ons niet, kan wij de eerste 2 nachten van de accommodatie kosten op uw credit card afschrijven. Sorry, maar het zeer moeilijk voor ons om te verkopen deze bedden binnen enige tolerantie van één dag.

Foto's

Locatie

Calle Casteras 9

Kaart voor Hostel One Sants

Klik hier om de kaart te vergroten

Andere Mogelijkheden Nabij

Recensies van gasten

Ben je hier geweest? Schrijf een recensie

*  De Klanttevredenheid score is gebaseerd op een combinatie van ratings afkomstig van Travellerspoint en externe websites. De score 94% voor deze accommodatie is gebaseerd op beoordelingen door 294 gasten.

Subscribe to Hostel One Sants reviews by RSS

Aan het laden ...