Skip Navigation

Penzy Guesthouse

Nieuw geopend onder Engels/Thai spreken beheer, Penzy pension biedt schone, veilige en goede accommodatie samen met een geweldige locatie in Chaweng center.

... meer

Maak een boeking voor Penzy Guesthouse

De geselecteerde datum ligt in het verleden.

Voorzieningen

  • Air Conditioning
  • Airport Transfers
  • DVD's
  • Free WiFi
  • Housekeeping
  • Internet Toegang
  • Towels Included

General

  • Laundry Facilities

In Room Facilities

  • Safe Deposit Box

Over Penzy Guesthouse

Nieuw geopend onder Engels/Thai spreken beheer, Penzy pension biedt schone, veilige en goede accommodatie samen met een geweldige locatie in Chaweng center...

Gelegen in het centrum van de attractie van levendige Chaweng Beach en op snelle loopafstand naar het strand, entertainment, winkels, banken en andere bezienswaardigheden. Delicious Fuji Japans Restaurant en Brasserie Tomo Frans Restaurant bevinden zich op de hoek van de straat.

Op Penzy Guesthouse bieden wij ook bijgewerkte eiland informatie en nieuws informatie en rondleidingen door het eiland en waar om te bezoeken tijdens uw verblijf. We kunnen ook regelen speedboten heen en weer naar de Full Moon Party, dus u won\'t moet verblijven in Koh Phangan voor de gebruikelijke 5 nacht minimum, kunt u gewoon blijven met ons. Al uw behoeften voor een onvergetelijk verblijf worden verleend; kamer met airconditioning, warm water, TV, DVD-speler, DVD-bibliotheek, koelkast, gratis koffie, digitale veilig, gratis WiFi en altijd gelukkig hulp bij uw behoeften.

Ons pension biedt een rustige plek om te ontspannen en nieuwe plannen of gewoon niets doen en genieten van Samui. Er zijn nog steeds particuliere en romantische hideaways te worden onderzocht en de Samui van gisteren met een bezoek aan de stad Main Nathorn zien en genieten van een diner tijdens het kijken naar de zonsondergang Samui in de Oceaan.

In de avondwandeling naar nabijgelegen restaurants eten verkennen ervaringen aanbieden uit Indiase, Europese, Spaans, Italiaans, en natuurlijk verleidelijke Thai met Thaise zeevruchten lekkernijen.

Late night entertainiment, muziek en dansen alle moeten worden gevonden in de buurt van Penzy Guesthouse en wanneer u uitgeput zijn en need to regenerate, een snelle wandeling brengt u terug naar uw kamer om te slapen en droom van meer dingen te doen in de nieuwe dag.

***********************************************************

VERY IMPORTANT !!!!!!!!!!!!!!!

Annuleringen/Nee toont: 2 overnachtingen in rekening gebracht.

Vroege Check-outs: zelfde als hierboven plus een extra nacht.

Tijdens het hoogseizoen (20 December-10 januari) in het hoogseizoen (20 December-10 januari) Cancellations/No toont: 100% nacht van de totale reservering in rekening gebracht.

minimum verblijf van 3 nachten vereist.

Voor het type van zaal: 3 Bed privé is 1 Queensize Bed en een extra Bed (er zijn niet drie verschillende bedden) 4 Bed privé heeft 2 queensize bedden (er zijn geen 4 verschillende bedden)

Belangrijke informatie

Voorwaarden

ZEER BELANGRIJKE!!!!!!!!!

Annuleringen/Nee wordt weergegeven: (6 januari - 23 December) 2 overnachtingen in rekening gebracht.
Vroege Check-outs: zelfde als hierboven plus een extra nacht.

*** Tijdens het hoogseizoen (24 December-5 januari) annuleringen: binnen 5 dagen 100% opgeladen totaal reservering nadert.

Geen Shows: 100 procent opgeladen 4 Nachten minimumverblijf vereist.

Foto's

Locatie

37/75 Moo 3, Soi Fuji Japanese Restaurant Chaweng Beach

Kaart voor Penzy Guesthouse

Klik hier om de kaart te vergroten

Andere Mogelijkheden Nabij

Recensies van gasten

Ben je hier geweest? Schrijf een recensie

*  De Klanttevredenheid score is gebaseerd op een combinatie van ratings afkomstig van Travellerspoint en externe websites. De score 86% voor deze accommodatie is gebaseerd op beoordelingen door 343 gasten.

Subscribe to Penzy Guesthouse reviews by RSS

Aan het laden ...