Skip Navigation

HI - Lisbon Centre

Ontbijt inbegrepen - gevestigd in een gracieuze gebouw uit de 19e eeuw, het centrum in Lissabon hostel ligt in het centrum van Lissabon, vlakbij Marques de Pombal en Avenida da Liberdade.

... meer

Maak een boeking voor HI - Lisbon Centre

De geselecteerde datum ligt in het verleden.

Over HI - Lisbon Centre

Ontbijt inbegrepen - gevestigd in een gracieuze gebouw uit de 19e eeuw, het centrum in Lissabon hostel ligt in het centrum van Lissabon, vlakbij Marques de Pombal en Avenida da Liberdade. Het metrostation Picoas (gele lijn) is bijna voor de deur! Deze echt central hostel is een van de HI-netwerk van hostels in Portugal, en één van vier Jeugdherbergen in de Lissabon gebied. Monumenten, musea, kerken en nachtleven zijn gemakkelijk bereikbaar met de bus of metro, of zelfs te voet. Er zijn ook grote stadions in Lissabon (Sporting en Benfica) waar u aan belangrijke voetbalwedstrijden en concerten deelnemen kunt. Wanneer u het gevoel dat het verkrijgen van weg van de drukte van het stadsleven van Lissabon zijn er zandstranden slechts 15 km afstand!

Deze jeugdherberg Lissabon herbergt 174 gasten in een keuze uit 13 twin ensuite kamers (één geschikt voor rolstoelgebruikers), 1 dubbele ensuite kamer en 31 slaapzalen met een maximale capaciteit van 6 personen. Het hostel biedt een levendige levendige sfeer, met inbegrip van een Cafe en een Bar, 24-uurs toegang, Internet en Wi-Fi, Wasserij en Bagage-opslag.

Lidmaatschapskaart van Hostelling International is vereist. Portugees kan het kopen direct bij elk hostel. Buitenlanders moeten kopen in hun eigen land anders die een toeslag van 2 per nacht / per persoon in rekening voor niet-leden gebracht.

Een lid van Hostelling International kaart is vereist (2 per nacht tot een maximum van 6 nachten)

Belangrijke informatie

Voorwaarden

Check-in tijd [14 h 00 tot 24: 00 uur] Check-out tijd [voor 12 h 00] als de kamer wordt al schoongemaakt u kunt inchecken bij uw vroegste gemak.

Kinderen onder de 16 jaar oude zonder toezicht door volwassenen niet kunnen worden ondergebracht in gedeeld slaapzalen.

Foto's

Locatie

R. Andrade Corvo, 46

Kaart voor HI - Lisbon Centre

Klik hier om de kaart te vergroten

Andere Mogelijkheden Nabij

Recensies van gasten

Ben je hier geweest? Schrijf een recensie

*  De Klanttevredenheid score is gebaseerd op een combinatie van ratings afkomstig van Travellerspoint en externe websites. De score 85% voor deze accommodatie is gebaseerd op beoordelingen door 9 gasten.

Subscribe to HI - Lisbon Centre reviews by RSS

Aan het laden ...