Skip Navigation

Herbivorian House

Econo House is gelegen in het centrum van een historische district in Boston. Veel van de huizen werden ontworpen door Boston's vroege clipper scheepsbouwers. Donald McKay's huis is om de hoek van een blok verderop.

... meer

Maak een boeking voor Herbivorian House

De geselecteerde datum ligt in het verleden.

Voorzieningen

 • Air Conditioning
 • Beddegoed Includeert
 • Book Exchange
 • DVD's
 • Fietsenverhuur
 • Free City Maps
 • Free WiFi
 • Gratis Internet Toegang
 • Hairdryers
 • Internet Toegang
 • Kitchen
 • Towels Included

Communications

 • Fax Service

In Room Facilities

 • Ceiling Fan
 • Tea/Coffee Making Facilities

Kitchen Facilities

 • Cooker
 • Dishwasher
 • Fridge/Freezer
 • Microwave
 • Utensils

Sport & Leisure

 • Hot Tub

Wasserij

 • Iron/Ironing Board
 • Washing Machine

Over Herbivorian House

Econo House is gelegen in het centrum van een historische district in Boston. Veel van de huizen werden ontworpen door Boston's vroege clipper scheepsbouwers. Donald McKay's huis is om de hoek van een blok verderop. We zijn op de top van Eagle heuvel met een prachtig uitzicht op de skyline van Boston en de haven, met een zeer mooie zuidoostelijke (ochtend en middag zon) blootstelling.

Econo huis is niet een Hotel of Hostel wij soort bieden term lease-overeenkomsten op volledig ingerichte aparte privé appartementen. Elk appartement heeft 2 slaapkamers (queens bed in elke slaapkamer) gebruik van handdoeken & bladen opgenomen, een grote woonkamer met sofa en keuken met toestellen en kookgerei. Verwarming, elektriciteit en warm water, draadloos internet, elementaire kabel * (zie welke appartementen bieden tv/dvd) zijn alles inbegrepen. Gelieve te lezen de hieronder gedetailleerde beschrijvingen van elk appartement en bijbehorende foto's op onze web site zal binnenkort worden bijgewerkt.

# 303
 Skyrama dit appartement heeft alle houten vloeren, dakramen in de woonkamer, een veranda en een hal. Als op de top van het huis en op de top van een heuvel met veel windows, is het een zeer lichte en vrolijke ruimte. Het appartement bestaat uit twee slaapkamers. Elke slaapkamer heeft een bureau en Deluxe Queen grootte lucht matras. Een grote woonkamer met een bank, gratis draadloze breedbandverbinding, een dakraam in het midden van de woonkamer. De keuken heeft granieten tafel, koelkast, fornuis/oven gas en wastafel.

Lotus 202 # 
Lotus Is de meest luxe appartement met te veel speciale functies volledig lijst hier dus gelieve zie foto's op de website. Alle nieuwe rood eiken vloeren van het hardhout, marmer & Graniet bad, whirlpool Jacuzzi bad Kohler, messing armaturen, 9 ft plafonds alle verzonken lights w / dimmer schakelaars meer dan 30! Keuken w/42 in rode granieten aanrechtbladen, dubbele wastafel w/verwijdering, ss toestellen, convectie/warmte lamp/magnetron oven, ss gas kachel & oven, vaatwasser ss, SS GE dubbeldeurs koelkast w/ijs maker. gratis draadloze breedband, 2 queen slaapkamers, grote woonkamer & keuken, kasten, kabinet, blootgestelde baksteen, open haard, vlek glazen venster, glijden, glazen deur, walnoot leuning, video-monitor, TV/DVD, een radio w/surround geluid.

# 101 
Blossom dit is de eerste verdieping appartement, de speciale functies zijn een zeer grote porch naast een grote oude gele plumb boom w/wolk-achtige blossoms in April).

Zwart granieten aanrechtbladen, een dubbele wastafel van SS, met verwijdering, SS vaatwasser, SS-zeer grote dubbeldeurs koelkast, gas kachel & oven, alle houten vloeren, 4 ontwerper plafondventilatoren, een in elke kamer. Badkamer is alle groen/wit artistieke ontworpen patronen. Bijhouden halogeen & verzonken lichten/fans op dimmer switches, hoge plafonds. Queensize bedden in elke slaapkamer, kasten, gratis draadloos internet.

*** Gelieve nota *** wij aanbod volledig gemeubileerd twee bed kamer appartementen voor korte termijnverhuur, we zijn niet een Hostel, Hotel, Bed & ontbijt of huis van Rooming

Belangrijke informatie

Voorwaarden

Econo House voorwaarden zijn: er is een minimum 3 dag te boeken. Volledige vergoeding moet worden betaald op het moment van aankomst. Annulaties moet meer dan 48 uur van tevoren.

Al onze gasten moeten vriendelijk ons van hun aankomst en vertrek tijden informeren. We hebben niet 24 uur per dag personeel en zijn niet open zonder een voorafgaande afspraak. Zeer belangrijk is, u zal niet zitten kundig invoeren zonder voorafgaande mededeling. Aankomst in oneven uren is echter goed zolang u communiceren en een bevestiging van ons vooraf krijgen.

Econo woning ligt in een rustige woonwijk, dus geen luide geluiden/partijen zijn toegestaan in het appartement. Geen roken in het appartement, zoals u aan de naam zien kunt, we staan open voor alle maar tegemoet te komen aan vegetariërs en liever/verzoek ten minste dat geen vlees (vooral rode) in uw keuken wordt gekookt.
Uw appartement is schoon en ingericht met schone lakens en handdoeken bij aankomst. Er is een munt geëxploiteerd commerciële wasmachine en droger voor uw gebruik. Er is $100 schoonmaak kosten aftrekbaar als Apt is zo schoon als gevonden.
Er is ook een vergoeding van $25 key deposit. Er is ook een $300 greep op CC voor beveiliging (niet in rekening gebracht en verwijderd bij inspectie bij vertrek). Dit moet worden gedaan dankzij verwisselbare objecten gebruiksvoorwerpen potten pannen enz in de keuken en in de volledig ingerichte appartement.
Verdere vragen? Neem contact met ons op.

Foto's

Locatie

135 Eutaw Street Boston Massachusetts MA 02128

Kaart voor Herbivorian House

Klik hier om de kaart te vergroten

Andere Mogelijkheden Nabij

Recensies van gasten

Ben je hier geweest? Schrijf een recensie

*  De Klanttevredenheid score is gebaseerd op een combinatie van ratings afkomstig van Travellerspoint en externe websites. De score 83% voor deze accommodatie is gebaseerd op beoordelingen door 3 gasten.

Subscribe to Herbivorian House reviews by RSS

Aan het laden ...