Skip Navigation

La Maison Bacana B&B

Ons vriendelijke en funky guesthouse is slechts een minuut afstand van de metro, 10 min naar het centrum en het beste van Parijs!
Familie vriendelijke, als u in een groep reist, kunnen we in een privé slaapkamer 4,5 of 6 mensen.

... meer

Maak een boeking voor La Maison Bacana B&B

De geselecteerde datum ligt in het verleden.

Voorzieningen

  • DVD's
  • Free WiFi
  • Gratis Internet Toegang
  • Hairdryers
  • Ontbijt inbegrepen

In Room Facilities

  • Ceiling Fan

Over La Maison Bacana B&B

Ons vriendelijke en funky guesthouse is slechts een minuut afstand van de metro, 10 min naar het centrum en het beste van Parijs!

Familie vriendelijke, als u in een groep reist, kunnen we in een privé slaapkamer 4,5 of 6 mensen.

Botanische tuin/8 min, directe rit Notre dame kathedraal, het Quartier Latin en le Louvre museum/12 min directe rijden Musée d Orsay / 15 min direct rijden Champs Elysées / 17 min direct ride Eiffeltoren / 20 min directe rit Versailles kasteel is ook op de metrolijn... 
 onze grote kamers zijn inclusief ontbijt, eigen badkamer, TV en DVD-spelers en vers linnen. Wij hebben ook gratis Wi-Fi! Er zijn geen sluitingstijden, dus u kunt komen en gaan wanneer u wilt. 

 Maison Bacana is een schone en vriendelijke plek om te verblijven, bezocht door buitenlandse en lokale gasten het hele jaar rond. Maison Bacana biedt u alles wat u nodig hebt wanneer uw op uw reis.

Houd er rekening mee dat onze Driepersoonskamer één tweepersoonsbed en één eenpersoonsbed bevat.

Belangrijke informatie

Voorwaarden

Check-in: 2 pm Check-out: 11 am ons eigendom een minimum heeft verblijf van twee nachten.
Volledige betaling is vereist bij check-in. Credit cards worden niet geaccepteerd - betaling in cash (Euro) of Franse bank cheques slechts, tevreden.

Vervroegd uitchecken: geen restitutie. De nachten die u hebt gereserveerd zijn exclusief voor u gegarandeerd. Echter, we moeten rebook alle die nachten, wij zullen pleased zijn om krediet u terug (een verwerking vergoeding van €10 zal in dat geval toepassen).

Vertraagde aankomst: gemiste nachten dankzij verlate aankomst zijn volledig opgeladen op de genoteerde nachtelijke prijs, verminderd met de vooruitbetaalde storting, natuurlijk.

Gelieve te herinneren dat of u onze kamers voor 2, 3, 4 of meer gasten boek, u altijd het gebruik van de hele kamer krijgt-alleen het aantal bedden in gebruik beperkt worden zal. Gasten moeten regelen elke wijziging in het aantal gasten, of de lengte van verblijf voorafgaand aan de gereserveerde datum van aankomst. We zullen proberen ons best om dergelijke wijzigingen, maar we kunnen het niet garanderen.

Onze medewerkers zijn niet altijd in de gebouwen zo gelieve uw aankomsttijd door e-mail bevestigen. Dit is gewoon om er zeker dat iemand is er met sleutels. Bedankt!

Por favor - siempre contacte el eigenschap por e-mail para confirmar de nuevo el horario de llegada.

Foto's

Locatie

9 Rue Emile Zola Vitry Sur Seine

Kaart voor La Maison Bacana B&B

Klik hier om de kaart te vergroten

Andere Mogelijkheden Nabij

Recensies van gasten

Ben je hier geweest? Schrijf een recensie

*  De Klanttevredenheid score is gebaseerd op een combinatie van ratings afkomstig van Travellerspoint en externe websites. De score 85% voor deze accommodatie is gebaseerd op beoordelingen door 32 gasten.

Subscribe to La Maison Bacana B&B reviews by RSS

Aan het laden ...