Skip Navigation

Astor Hyde Park

Let op: wij zijn een backpacker hostel en daarom strikt tegemoet te komen voor de 18-35 jarige leeftijdstranche alleen. Een paspoort of regering foto-ID is vereist bij check-in.

... meer

Maak een boeking voor Astor Hyde Park

De geselecteerde datum ligt in het verleden.

Over Astor Hyde Park

Let op: wij zijn een backpacker hostel en daarom strikt tegemoet te komen voor de 18-35 jarige leeftijdstranche alleen. Een paspoort of regering foto-ID is vereist bij check-in.Nog steeds met zijn prachtige originele kenmerken, is de nieuwste toevoeging aan de familie van Astor een Victoriaanse herenhuis op een rustige met bomen omzoomde boulevard. Astor Jeugdherbergen om te winnen een Award voor 3e beste hostel groep in de wereld te helpen, is dit Hyde Parkhotel een opvallend gebouw in één van de meest mooie buurten van Londen. De beste budgetaccommodatie op loopafstand van Kensington Gardens en de Serpentine. Naast de Royal Albert Hall, dicht bij het New Kensington Palace Museum, wandelen prinses Diana Memorial en minuten van de natuurlijke geschiedenis, wetenschap en Victoria & Albert musea. Het hostel heeft een levendige sfeer, waar u kunt ontspannen op vreedzame wijze boven of partij hard naar beneden! Met 24 uur geopende receptie, gratis kluisjes beschikbaar, gratis Wi-Fi en een scala aan andere voorzieningen die uw verblijf is gegarandeerd te groot.Let op: wij zijn een backpacker hostel en daarom strikt tegemoet te komen voor de 18-35 jarige leeftijdstranche alleen. Een paspoort of regering foto-ID is vereist bij check-in.Let op: wij accepteren geen groepsboekingen.Annuleringsvoorwaarden - 48 uur.

Belangrijke informatie

Voorwaarden

Wij verzorgen alleen voor backpackers tussen de leeftijden van 18 en 35. ID zal worden gevraagd bij de check-in. Let op: wij accepteren geen groepsbeleid bookingsCancellation 48 uur

Foto's

Locatie

191 Queensgate South Kensington

Kaart voor Astor Hyde Park

Klik hier om de kaart te vergroten

Andere Mogelijkheden Nabij

Recensies van gasten

Ben je hier geweest? Schrijf een recensie

*  De Klanttevredenheid score is gebaseerd op een combinatie van ratings afkomstig van Travellerspoint en externe websites. De score 85% voor deze accommodatie is gebaseerd op beoordelingen door 586 gasten.

Subscribe to Astor Hyde Park reviews by RSS

Aan het laden ...