Skip Navigation

Erawan House

Onze nieuwe rustige locatie-omgeving die van de oude stad naast de Chao Phraya-rivier in de buurt van Khao San road is slechts 15 minuten lopen naar het Royal Grand Palace, slechts 10 minuten lopen naar het nationale theater en het National Museum.

... meer

Maak een boeking voor Erawan House

De geselecteerde datum ligt in het verleden.

Voorzieningen

  • 's Nachts Toegankelijk
  • 24 uur receptie
  • Air Conditioning
  • Safety deposit

Extra

  • free_linen – GRATIS
  • free_towel – GRATIS

Over Erawan House

Erawan House is boutique guesthouse service like a hotel, located on Soi-Chanasongkhram (Behide Wat Chanasongkhram) which leads down to Phra-artid pier from where you can take a boat to the city center.

Onze nieuwe rustige locatie-omgeving die van de oude stad naast de Chao Phraya-rivier in de buurt van Khao San road is slechts 15 minuten lopen naar het Royal Grand Palace, slechts 10 minuten lopen naar het nationale theater en het National Museum. Het is een goede omgeving dicht bij actie maar niet te lawaaierig. Een goede selectie van functionele kamers, alle kamers zijn naar air-con, warm en koud douche, kabel-TV, enz. Ze hebben een scala aan ondersteunende functies voor uw gemak, en ze hebben de dienst van de opslag van bagage. Ze bieden ook Kluisje vakken beschikbaar en overzeese gesprekken. Er is een reisbureau on-site, restaurant, internettoegang.

Locatiegegevens

Van Suvarnabhumi Airport: 1. hoofd zuidoosten op Saming Racha nieuwe richting Bang nb-Trat 35/Prachoet La 10 m 2. Saming Racha nieuwe draait rechts en wordt Bang nb-Trat 35/Prachoet La 0.2 km 3. Sla linksaf bij Route 34/Bang nb-Trat 33 doorgaan te volgen Route 34 0.7 km 4. Bang Na-Trat 3.0 km 5 voort. Lichte recht bij Route 31 1.3 km 6. Neem de oprit van het recht op de Route van 3/Route 3119 tolweg 0.9 km 7. Blijven rechtdoor op Route 3/Route 3119 tolweg 10.7 km

Belangrijke informatie

Vroegste check-in

14:00

Laatste check-out

12:00

Annuleringsvoorwaarden

Klanten kunnen hun reservering kosteloos annuleren tot 2 dagen voor aankomst in rekening brengen. Na deze datum, worden kosten toegepast door de eigenschap tot de volledige kosten van de reservering. Deposito's die betaald zijn niet restitueerbaar.

Foto's

Locatie

17 / 1-2 Chanasongkhram Phra-artid Rd Phranakorn

Kaart voor Erawan House

Klik hier om de kaart te vergroten

Andere Mogelijkheden Nabij

Recensies van gasten

Ben je hier geweest? Schrijf een recensie

*  De Klanttevredenheid score is gebaseerd op een combinatie van ratings afkomstig van Travellerspoint en externe websites. De score 80% voor deze accommodatie is gebaseerd op beoordelingen door 3 gasten.

Subscribe to Erawan House reviews by RSS

Aan het laden ...