Skip Navigation

Sunny Guesthouse

Nieuw geopend onder Engels/Thai spreken beheer, zonnige pension biedt schone, veilige en goede accommodatie samen met een geweldige locatie in het centrum van Chaweng.

... meer

Maak een boeking voor Sunny Guesthouse

De geselecteerde datum ligt in het verleden.

Voorzieningen

  • Air Conditioning
  • Book Exchange
  • DVD's
  • Free WiFi
  • Housekeeping
  • Towels Included

General

  • Laundry Facilities

In Room Facilities

  • Safe Deposit Box

Sport & Leisure

  • Cable TV

Over Sunny Guesthouse

Nieuw geopend onder Engels/Thai spreken beheer, zonnige pension biedt schone, veilige en goede accommodatie samen met een geweldige locatie in het centrum van Chaweng.

Naast Penzy pension in het centrum van de attractie van levendige Chaweng Beach en op snelle loopafstand naar het strand, entertainment, winkels, banken en andere bezienswaardigheden. Delicious Fuji Japans Restaurant en Brasserie Tomo Frans Restaurant bevinden zich op de hoek van onze weg (zie 4 & 5 afbeeldingen op deze website).

Op zonnige Guesthouse bieden wij ook bijgewerkte eiland informatie en nieuws informatie en tours van het eiland en waar te bezoeken tijdens uw verblijf. We kunnen ook regelen speedboten heen en weer naar de Full Moon Party, dus u hoeft niet te blijven voor de gebruikelijke 5 nacht minimum in Koh Phangan, kunt u gewoon blijven met ons. Al uw behoeften voor een onvergetelijk verblijf worden verleend; kamer met airconditioning, warm water, kabel TV, koelkast, DVD-speler, DVD-bibliotheek, gratis koffie, digitale veilig, gratis WiFi en hulp van de altijd blij met uw behoeften.

Ons pension biedt een rustige plek om te ontspannen en nieuwe activiteiten plan of gewoon niets doen en genieten van Samui. Er zijn nog steeds particuliere en romantische hideaways te worden onderzocht en de Samui van gisteren met een bezoek aan de stad Main Nathorn zien en genieten van een diner tijdens het kijken naar de zonsondergang Samui in de Oceaan.

In de avondwandeling naar nabijgelegen restaurants eten verkennen ervaringen aanbieden uit Indiase, Europese, Spaans, Italiaans, en natuurlijk prikkelende Thai met Thaise zeevruchten lekkernijen.

Late night entertainiment, muziek en dansen alle zijn te vinden in de buurt van Sunny Guesthouse en wanneer u uitgeput zijn en need to regenerate, een snelle wandeling brengt u terug naar uw kamer om te slapen en droom van meer dingen te doen in de nieuwe dag.

**** ZEER BELANGRIJK!!!!!!!!!

Annuleringen/Nee toont: 2 overnachtingen in rekening gebracht.

Vroege Check-outs: zelfde als hierboven plus een extra nacht.

We nemen alleen contante betaling bij aankomst.

Tijdens de piek seizoen (20 December-10 januari) minimum verblijf van 3 nachten vereist.

Belangrijke informatie

Voorwaarden

ZEER BELANGRIJKE!!!!!!!!!!!!

Annuleringen/Nee toont: 2 overnachtingen in rekening gebracht.
Vroege Check-outs: zelfde als hierboven plus een extra nacht.

We nemen alleen contante betaling bij aankomst.

Tijdens de piek seizoen (24 December-5 januari) minimumverblijf 5 nachten en geen annuleringen

Foto's

Locatie

37/77 Moo 3, Soi Fuji Japanese Restaurant Chaweng Beach

Kaart voor Sunny Guesthouse

Klik hier om de kaart te vergroten

Andere Mogelijkheden Nabij

Recensies van gasten

Ben je hier geweest? Schrijf een recensie

*  De Klanttevredenheid score is gebaseerd op een combinatie van ratings afkomstig van Travellerspoint en externe websites. De score 87% voor deze accommodatie is gebaseerd op beoordelingen door 28 gasten.

Subscribe to Sunny Guesthouse reviews by RSS

Aan het laden ...