Skip Navigation

Lisbon Dreams Guesthouse

Wie zei dat luxe is niet betaalbaar? Ervaring meer voor minder!

Verblijf bij ons en u zult ontdekken dat luxe betaalbaar is.

... meer

Maak een boeking voor Lisbon Dreams Guesthouse

De geselecteerde datum ligt in het verleden.

Voorzieningen

  • Free WiFi
  • Hairdryers
  • Kitchen
  • Lounge
  • Ontbijt inbegrepen

General

  • Laundry Facilities

In Room Facilities

  • Cots Available

Over Lisbon Dreams Guesthouse

Wie zei dat luxe is niet betaalbaar? Ervaring meer voor minder!

Verblijf bij ons en u zult ontdekken dat luxe betaalbaar is. Experimenteren een nieuw concept van Guesthouse - meer voor minder! Als u voor een klein uitje of accommodatie voor uw vakantie of een zakenreis in een ontspannen sfeer met een vleugje luxe zoekt, dan is de Lissabon dromen Guesthouse de juiste plaats om te verblijven.

Ons guesthouse is single, double, twin en driepersoonskamers, allemaal met grote ramen en met verfijnde ontwerp van elegante eenvoud. Elke kamer verbergt een kleine culturele schat, toelatend u om te ontdekken een beetje meer van Lissabon. Onze badkamers, bedoeld voor individueel gebruik, zijn alle dag ronde schoongemaakt en al onze gasten zullen hebben tijdens hun verblijf een badjas, slippers en handdoeken op de verwijdering ervan. Onze gemeenschappelijke ruimtes omvatten een volledig uitgeruste keuken, TV-lounge, eetzaal en twee zonnige patio's die de beste plaatsen om te ontbijten zijn, vangen sommige zon en dagdroom in de middag met een glas van Portugese wijn, een hapje van lokale hapjes en goed gezelschap.

Ons personeel is hier om u inspiratie en informatie die u helpt om het beste uit uw verblijf en geniet van de charmante stad van Lissabon volle omvang.

Lissabon droom Guesthouse gratis functies omvatten: compleet ontbijt, koffie & thee hele dag, handdoeken, badjas & beddengoed, Kluisje, Bagage-opslag, Internet & draadloze toegang, kaarten & toeristische info, reizen bibliotheek. We hebben ook beschikbaar Wasserij service en de service van ontbijt in bed.

Lissabon dromen is gelegen nabij de 19. th century boulevard - Avenida de Liberdade - de hoofdstraat van de stad en de "brug" tussen het centrum en het commerciële centrum van Lissabon. Ons guesthouse is eenvoudig bereikbaar per openbaar vervoer (metro & bus) en we zijn op een loopafstand van de beroemde wijken van Baixa (centrum - 12 min), Bairro Alto & Chiado (culturele en Boheemse hart, nachtleven en winkelen - 12 min) en Alfama (de historische ziel van Lissabon - 15 min).

Belangrijke informatie

Voorwaarden

Ons guesthouse is single, double, twin en driepersoonskamers, allemaal met windows en met verfijnde ontwerp van elegante eenvoud. Elke kamer verbergt een kleine culturele schat, toelatend u om te ontdekken een beetje meer van Lissabon. Onze badkamers, bedoeld voor individueel gebruik, zijn alle dag ronde schoongemaakt en al onze gasten zullen hebben tijdens hun verblijf een badjas, slippers en handdoeken op de verwijdering ervan. Onze gemeenschappelijke ruimtes omvatten een volledig uitgeruste keuken, TV-lounge, eetzaal en twee zonnige patio's die de beste plaatsen om te ontbijten zijn, vangen sommige zon en dagdroom in de middag met een glas van Portugese wijn, een hapje van lokale hapjes en goed gezelschap.

Foto's

Locatie

Rua Rodrigo da Fonseca 29

Kaart voor Lisbon Dreams Guesthouse

Klik hier om de kaart te vergroten

Andere Mogelijkheden Nabij

Recensies van gasten

Ben je hier geweest? Schrijf een recensie

*  De Klanttevredenheid score is gebaseerd op een combinatie van ratings afkomstig van Travellerspoint en externe websites. De score 87% voor deze accommodatie is gebaseerd op beoordelingen door 39 gasten.

Subscribe to Lisbon Dreams Guesthouse reviews by RSS

Aan het laden ...