Skip Navigation

Pension Easy Journey

Het pension ligt in het historische centrum van Praag, vlakbij het grootste winkel- en amusementsmogelijkheden centrum 'Nový Smíchov', waar is samen meer dan 130 gemerkte winkels, restaurants en grote supermarkt 2 multiplex bioscoop, Bowlen, enzovoort.

... meer

Maak een boeking voor Pension Easy Journey

De geselecteerde datum ligt in het verleden.

Voorzieningen

  • Free WiFi
  • Hairdryers
  • Ontbijt inbegrepen
  • Parking
  • Towels Included

Parking

  • Gratis Parkeren

Over Pension Easy Journey

Het pension ligt in het historische centrum van Praag, vlakbij het grootste winkel- en amusementsmogelijkheden centrum 'Nový Smíchov', waar is samen meer dan 130 gemerkte winkels, restaurants en grote supermarkt 2 multiplex bioscoop, Bowlen, enzovoort. In de buurt van het pension vindt u ook favoriete historische gebouw Bertramka, een plek waar W. A. Mozart verbleef tijdens zijn bezoeken van Praag.

Belangrijke informatie

Voorwaarden

Het biedt accommodatie in deze typen: single, double, drie bedden, vier bedden kamers en 2 appartementen (5 of 6 personen). Totale capaciteit zijn 48 bedden. Kamers zijn uitgerust met eigen sociale badkamer (douche, WC) en Wi-Fi, online TV. Betaald parkeren mogelijk in de nabijgelegen pensioen die is gratis of betaald in de garage van hotel Mövenpick wich is recht tegenover het pension.

Foto's

Locatie

Plzenska 22, Prague 5 - 150 00

Kaart voor Pension Easy Journey

Klik hier om de kaart te vergroten

Andere Mogelijkheden Nabij

Recensies van gasten

Ben je hier geweest? Schrijf een recensie

*  De Klanttevredenheid score is gebaseerd op een combinatie van ratings afkomstig van Travellerspoint en externe websites. De score 80% voor deze accommodatie is gebaseerd op beoordelingen door 11 gasten.

Subscribe to Pension Easy Journey reviews by RSS

Aan het laden ...