Skip Navigation

Charoendee

Over Charoendee Boutique Hostel...
Een twee verdiepingen tellend huis gebouwd met teak hout en versierd met Thaise stijl. Het huis werd gebouwd in het begin van de 19 eeuw. Charoendee werd een hotel in 1969, en het is een van de oudste hotel in Bangkok.

... meer

Maak een boeking voor Charoendee

De geselecteerde datum ligt in het verleden.

Voorzieningen

  • 24 uur receptie
  • Air Conditioning
  • Bagage-opslag
  • Beddegoed Includeert
  • Gemeenschappelijke Ruimte
  • Ontbijt inbegrepen
  • Tours/Travel Desk

General

  • Towels for Hire

In Room Facilities

  • Reading Light

Over Charoendee

Over Charoendee Boutique Hostel...

Een twee verdiepingen tellend huis gebouwd met teak hout en versierd met Thaise stijl. Het huis werd gebouwd in het begin van de 19 eeuw. Charoendee werd een hotel in 1969, en het is een van de oudste hotel in Bangkok. Zoals Khao san Road heeft ontwikkeld in de jaren uitgegroeid tot een zeer populaire bestemming voor "Backpackers", had Charoendee ook gewijzigd naar een hostel.

Newly renovated... Uitstekende ligging...

Charoendee is een boutique hostel in het hart van Khao san Road. Een budgetaccommodatie biedt een schone, vriendelijke en levendige plaats om te verblijven in een zeer redelijke prijs. Wij bereiden ook verse ontbijt elke ochtend. Wij bieden u alle voorzieningen, zoals draadloos internet, gemeenschappelijke ruimte, ontspannen buiten terras en restaurant kamers...

We hebben alle soorten kamers om suite uw behoeften. Single, double, twin en driepersoonskamers met airconditioning of plafondventilator en elke kamer hebben groot venster. De badkamers gratis voor gasten allemaal heel schoon zijn en alle beddengoed is voorzien.

Aanbod... - gratis ontbijt. (Thee/koffie/Toast) - gratis Wi-Fi voor onze gasten die reizen met hun laptop - wij bieden een mooie gemeenschappelijke ruimte voor onze gasten met TV. Grote LCD-breedbeeldscherm met kabel - gratis Bagage opslag kamers tot 5 pm-elektronische kluis beschikbaar in ons kantoor.

*** BELANG ** * uw aankomsttijd betekenen een tijd dat uw aankomen in het hostel, maar de check-in tijd is 13: 00 uur dus als je 7 in de's ochtends je nog steeds opdagen te wachten unitll 13: 00 uur maar als de kamer klaar voor 13: 00 uur zullen we blij om te controleren u in ASAP.

* Wij zullen houden uw kamer tot de aankomst tijd dat u gegeven aan ons (plus 6 hr. meer respijtperiode). Uw bed kan worden vrijgegeven als je later dan uw aankomst opdagen dat u ons informeert. Als u een vlucht vertraging hebt of niet kon het op tijd maken.Voel je vrij om contact met ons op via e-mail(charoendeehotel@gmail.com) of bel (+66) 081-890-9334 * 13: 00 uur inchecken * check out 11: 30 * 10% storten voor Hostelworld Non-Refundable is * de ingang zullen nauwe 2 AM na dat je moet een deur bel rinkelen en laat je.

* Roken in de kamer is niet toegestaan * geen bezoekers toegestaan in resident gebied (behalve Lobby) * paspoort is strikt vereist is voor check-in * volledige contant geld in THB wordt gevraagd op het moment van inchecken

Belangrijke informatie

Voorwaarden

* Uw aankomsttijd betekenen een tijd dat uw aankomen in het hostel, maar de check-in tijd is 13: 00 uur dus als je 7 in de's ochtends je nog steeds opdagen te wachten unitll 13: 00 uur maar als de kamer klaar voor 13: 00 uur zullen we blij om te controleren u in ASAP.
* Wij zullen houden uw kamer tot de aankomst tijd dat u gegeven aan ons (plus 6 hr. meer respijtperiode). Uw bed kan worden vrijgegeven als je later dan uw aankomst opdagen dat u ons informeert. Als u een vlucht vertraging hebt of niet kon het op tijd maken.Voel je vrij om contact met ons op via e-mail(charoendeehotel@gmail.com) of bel (+66) 081-821-1915 * 13: 00 uur inchecken * check out 11: 30 * 10% storten voor Hostelworld Non-Refundable is * de ingang zullen nauwe 2 AM na dat je moet een deur bel rinkelen en laat je.
* Roken in de kamer is niet toegestaan * geen bezoekers toegestaan in resident gebied (behalve Lobby) * paspoort is strikt vereist is voor check-in * volledige contant geld in THB wordt gevraagd op het moment van inchecken

Foto's

Locatie

189 Khao San Rd.

Kaart voor Charoendee

Klik hier om de kaart te vergroten

Andere Mogelijkheden Nabij

Recensies van gasten

Ben je hier geweest? Schrijf een recensie

*  De Klanttevredenheid score is gebaseerd op een combinatie van ratings afkomstig van Travellerspoint en externe websites. De score 77% voor deze accommodatie is gebaseerd op beoordelingen door 50 gasten.

Subscribe to Charoendee reviews by RSS

Aan het laden ...