Skip Navigation

Pansion Marta

Het huis ligt direct aan het strand, een rustige site ver weg van het verkeer. De lucht en het water hier zijn heel duidelijk.

We hebben verschillende kamers met twee en drie bedden en twee appartementen (één voor vier personen en één voor twee). Al onze kamers hebben een eigen badkamer.

... meer

Maak een boeking voor Pansion Marta

De geselecteerde datum ligt in het verleden.

Voorzieningen

  • Free WiFi
  • Gratis Internet Toegang
  • Kitchen
  • Parking
  • Towels Included

General

  • Laundry Facilities

Over Pansion Marta

Het huis ligt direct aan het strand, een rustige site ver weg van het verkeer. De lucht en het water hier zijn heel duidelijk.

We hebben verschillende kamers met twee en drie bedden en twee appartementen (één voor vier personen en één voor twee). Al onze kamers hebben een eigen badkamer. De appartementen en de meeste kamers hebben ook satelliet-TV. De kamers hebben een terras en het huis wordt omgeven door palm en dennenbomen, evenals een tuin met rijke vegetatie.

Bibinje is een klein vissersdorp met diverse restaurants en cafés. Het is ligt op slechts vijf kilometer van Zadar, die is een prachtige oude stad met enkele 100.000 inwoners.

Als u geïnteresseerd in yachting of duiken bent, is er een jachthaven 'Dalmacija' in de haven 2 km van het huis gelegen. U zult willen het letterlijk honderden prachtige eilanden in de zee rondom ons, evenals Noord-Dalmatië van Plitvice en Paklenica nationale parken, zowel in de buurt verkennen.

We zullen graag helpen u van plan bent uw excursies, terwijl u met ons verblijft.

Belangrijke informatie

Voorwaarden

Als u problemen met het vinden van ons wanneer je in Bibinje Bel ons en iemand zal halen u op van-gratis.

Foto's

Locatie

Trsina Bibinje

Kaart voor Pansion Marta

Klik hier om de kaart te vergroten

Andere Mogelijkheden Nabij

Recensies van gasten

Ben je hier geweest? Schrijf een recensie

*  De Klanttevredenheid score is gebaseerd op een combinatie van ratings afkomstig van Travellerspoint en externe websites. De score 87% voor deze accommodatie is gebaseerd op beoordelingen door 22 gasten.

Subscribe to Pansion Marta reviews by RSS

Aan het laden ...