Skip Navigation

Artflat 27 - Mitte - Bellevue

Prachtige charmante studio appartement in het centrum van Berlijn, net op het water van de rivier de Spree, in een sprookjesachtige locatie. 25 vierkante meter, met een tweepersoonsbed en complete keuken, hoogste niveau ingericht met deisign objecten en kunstwerken; alleen in de mark van Artflats.

... meer

Maak een boeking voor Artflat 27 - Mitte - Bellevue

De geselecteerde datum ligt in het verleden.

Voorzieningen

  • Internet Toegang

Kitchen Facilities

  • Cooker
  • Fridge/Freezer
  • Microwave

Over Artflat 27 - Mitte - Bellevue

Prachtige charmante studio appartement in het centrum van Berlijn, net op het water van de rivier de Spree, in een sprookjesachtige locatie. 25 vierkante meter, met een tweepersoonsbed en complete keuken, hoogste niveau ingericht met deisign objecten en kunstwerken; alleen in de mark van Artflats. De badkamer met prachtige mozaïek met de grote douche voltooien de aangename harmonie van deze kleine architectonisch meesterwerk. Perfect voor paren combineert het Italiaanse mode met hedendaagse Berliner manier van leven. Het monumentale gebouw met typische stucwerk en de grote tuin omvatten deze minisuite als een kleine parel.

In een zeer centrale locatie lopen 15 min van Reichstadt en Brandeburger Tor. 20 min lopen naar de Potsdamer Platz.

350 mt van het kasteel Bellevue.

S-Bhan stop op 100 mt: 1 trainstop te Hauptbahnoff, 2 haltes van de trein naar Frederichstrasse of naar Zoo en Kurfustendamm.

Elke interessante Berliner gebied in minuten bereiken.

Net buiten de deur een veerboot starten elk uur voor een niet te missen cruise in het centrum van Berlijn. Charmant en gourmand-restaurants en bar overkant van de straat.

Belangrijke informatie

Voorwaarden

Inchecken: 14,00 uitchecken: 10,00 voor het reinigen, 24 h keykeeping en diensten een toevoegen van 45€ wordt aangevraagd.

Gratis parkeren op de straat als u gereserveerd een privé appartement we moeten uw exacte aankomsttijd te kennen met u de sleutel geven hier is mijn contact Daniele Casolino + 49 152 23413136 of + 49 152 23413137 + 393487792536 twee dagen voordat u aankomt contact me op op het nummer boven aan de hand van de tijd van uw aankomen in de flat.
Dan gelieve te herinneren me wanneer je in Berlijn (vanaf het vliegveld op het moment van de landing of ongeveer 1 uur aankomt voordat u in het appartement).
Ik zal wachten voor u enkel voor het huis.Methode van betaling kunt u uw betaling door bieden: A) credit card on-line, op beveiliging systeem Paypal.
Door het beantwoorden aan de bevestiging e-mail u van de eigenaar ontvangt, zal u zitten kundig voor de gegevens die nodig zijn voor de betaling invoeren. Als u niet wilt gebruiken deze methode van betaling niet beantwoord aan de e-mail.

Causale: uw achternaam, de stad van uw verblijf, artflat code en de data van uw verblijf (bijvoorbeeld: Mr. Smith, Berlijn, artflat 22, van 15 oktober tot 23 oktober 2009).


B) bank geld Transfer IBAN: DE81 1005 0000 6000 0243 - 88 BIC / SWIFT-Code: worden LA DE worden (XXX) met de naam naar Daniele Casolino bankrekening Berliner Sprkasse nr. 6000024388 Stuur een kopie van de overdracht door e-mail C) betaling in contanten bij uw aankomst + garantie deposito € 150,00 (alleen in last minute boekingen) A borg van 150 EURO is vereist op het moment van uw aankomst en het zal worden teruggegeven aan u op het moment van uw vertrek.

Foto's

Locatie

Holsteiner Ufer 34

Kaart voor Artflat 27 - Mitte - Bellevue

Klik hier om de kaart te vergroten

Andere Mogelijkheden Nabij

Recensies van gasten

Ben je hier geweest? Schrijf een recensie

*  De Klanttevredenheid score is gebaseerd op een combinatie van ratings afkomstig van Travellerspoint en externe websites. De score 79% voor deze accommodatie is gebaseerd op beoordelingen door 3 gasten.

Subscribe to Artflat 27 - Mitte - Bellevue reviews by RSS

Aan het laden ...