Skip Navigation

Bowen Terrace Accommodation

GRATIS WI-FI Bowen terras International biedt vriendelijke, rustige en betaalbare accommodatie voor reizigers van over de hele wereld.

... meer

Maak een boeking voor Bowen Terrace Accommodation

De geselecteerde datum ligt in het verleden.

Voorzieningen

 • 's Nachts Toegankelijk
 • 24 hour hot showers
 • Car Parking
 • Common area / room
 • Communal kitchen
 • Creditcards Geaccepteerd
 • Internet / Wi-Fi
 • Lounge area
 • Outside area
 • Self-catering Facilities
 • Tours/Travel Desk
 • Washing machines
 • Zwembad

Extra

 • free_linen – GRATIS
 • free_towel – GRATIS
 • Vliegveld Afhaalservice – 20.00AUD

Over Bowen Terrace Accommodation

FREE WI-FI ( conditions apply )

Bowen Terrace provides friendly quiet and affordable accommodation for travellers from all over the world.

In order to secure your booking at Bowen Terrace we will require guests to contact us immediately after placing the booking on the email address provided on your HostelBookers booking confirmation.

GRATIS WI-FI Bowen terras International biedt vriendelijke, rustige en betaalbare accommodatie voor reizigers van over de hele wereld. Als een familiebedrijf, biedt Bowen terras reizigers met dat thuis weg van huis gevoel met een warme en gastvrije sfeer; op Bowen terras wordt wij zijn trots op de faciliteiten en de netheid, geen behoefte aan winkelwagen linnen rond, alles geleverd.

Ontspan uit op het dek op een warme zomeravond met uitzicht op het zwembad en de stad lichten van onze prachtige skyline van Brisbane.

Bowen terras ligt centraal — slechts een 10 minuten bus of 15 minuten veerboot rit in het hart van de stad. 50 meter op de weg zijn restaurants, kledingwinkels, weekend markten, pubs en clubs. Bowen terras biedt een comfortabele en aangename omgeving met het gemak van de binnenstad.

Accommodatie Informatie

Bowen terras accommodatie biedt een optie voor iedereen.

Queen kamers met ensuite via slaapzaal kamers, wat uw begroting is, we hebben de ruimte voor u.

GRATIS WI-FI (voorwaarden)

Locatiegegevens

Als u van de luchthaven reist, gaat u naar de infodesk als u via de poorten komen en de kiosk Conexions zoeken, ze leveren u net buiten onze deur voor $20.

Het dichtstbijzijnde treinstation is Brunswick St Station. Komen uit het station en sla linksaf, hoofd van Brunswick St tot je aan Barker St, sla rechtsaf naar barker, dan ziet u ons op de hoek van Barker en Bowen.

De lokale bussen zijn 196 en 197 nieuwe Farm, krijgen van op Barker St en u ziet ons op de hoek van Barker en Bowen.

Als u vanuit het centrum Transit aankomt, springen op de 196 of 197 en hop van op Barker St.

Belangrijke informatie

Vroegste check-in

12:00

Laatste check-out

10:00

Voorwaarden

Boekingen kunnen worden gewijzigd of geannuleerd tot 30 dagen vóór met kosten. Het volledige bedrag zal worden gehouden bij het reserveren. Let op: alle credit card transacties een $2.00 toeslag zal aantrekken. Wanneer u annuleert een boeking de oorspronkelijke boeking kosten zal worden zullen verloren, in het geval van een no-show of een annulering op de dag, het hele boeken worden afgetrokken. Teneinde uw boeking op Bowen terras verplichten we zullen gasten om te contacteren ons onmiddellijk na het plaatsen van de boeking op het e-mailadres verstrekt via de website van de boekingsbevestiging.

Annuleringsvoorwaarden

Klanten kunnen hun reservering kosteloos annuleren tot 30 dagen vóór aankomst in rekening brengen. Na deze datum, worden kosten toegepast door de eigenschap tot de volledige kosten van de reservering. Deposito's betaald worden niet terugbetaald.

Foto's

Locatie

365 Bowen Terrace New Farm Brisbane

Kaart voor Bowen Terrace Accommodation

Klik hier om de kaart te vergroten

Andere Mogelijkheden Nabij

Recensies van gasten

Ben je hier geweest? Schrijf een recensie

*  De Klanttevredenheid score is gebaseerd op een combinatie van ratings afkomstig van Travellerspoint en externe websites. De score 79% voor deze accommodatie is gebaseerd op beoordelingen door 9 gasten.

Subscribe to Bowen Terrace Accommodation reviews by RSS

Aan het laden ...