Skip Navigation

Apartments Kate

Het eiland van Šipan behoort tot een groep van 13 eilanden en eilandjes Elaphite eilanden genoemd.

... meer

Maak een boeking voor Apartments Kate

De geselecteerde datum ligt in het verleden.

Voorzieningen

  • 's Nachts Toegankelijk
  • 24 hour hot showers
  • Air Conditioning
  • Fietsenverhuur
  • Lounge area
  • Self-catering Facilities
  • Washing machines

Extra

  • free_linen – GRATIS
  • free_towel – GRATIS

Over Apartments Kate

Welcome to the floating suburb of the city of Dubrovnik itself, the island of ŠIPAN, in the village of Sudurad. The island has frequent connections to the city and islands nearby (Kolocep, Lopud, Mljet). All apartments are equipped with air-conditioning, kitchen, terrace/balcony with a sea view.

Het eiland van Šipan behoort tot een groep van 13 eilanden en eilandjes Elaphite eilanden genoemd. Natuur begiftigd deze charmante mediterrane eilanden met weelderige subtropische vegetatie, een mild klimaat, gemakkelijk toegankelijke kust en karakteristieke landschap; door de eeuwen heen, heeft de geschiedenis een architectonisch erfgoed ook voorzien.

Wij zijn gelegen tussen Dubrovnik en het eiland Mljet Peljesac schiereiland.

Informatie over het eiland: de eilanden oppervlak is 16.5 km sq. Twee belangrijkste dorpen (Sudjuradj en Luka Sipanska) werden gesticht in verborgen kleine baaien, gelegen tegenover een andere. Tussen hen is er een 5 km lang vruchtbaar veld. Veel van de kleinere dorpen zijn verborgen binnen, degenen kunt u bereiken door te lopen langs de paden door olijf-meter.

Rond dit gebied vindt u historische monumenten zoals verdedigingsmuren eeuw zomer residenties van edelmannen van de voormalige Republiek van Dubrovnik, waarvan er drie juiste gelegen in Sudjuradj (één open voor het publiek.) Andere interessante plaatsen om te bezoeken zijn benedictijnenklooster, rectoren paleis, bisschoppen paleis, een selectie van 32 Kroatische Kapellen, daterend uit de 7e tot 11 Cenutury, een 16e eeuwse kerk-Fort. Zo veel dingen te verkennen misschien intrige u om te ontdekken de vergeten verhalen van het eiland!

Er zijn 450 inwoners wonen constant het hele jaar op het eiland. Dat aantal stijgt tot 1000 in de zomer. Om te verdienen een levende, combineren mensen meestal vissen, werken in het land en het toerisme al naar gelang het seizoen.

Er zijn diverse restaurants in het dorp zelf ligt maar er zijn ook zelf catering mogelijkheden beschikbaar in het appartement. Verse vis is beschikbaar vanuit zowel lokale vissers als groenten op onze kleine open markt, fruit, koe of een geit kaas, wijnstokken, olijfbomen hoeProbeer voor te stellen tomaten welke smaak.. .uhm willen echte tomaten - je weet wat ik bedoel als je hier!

Een geschikt voor kinderen strand is ongeveer 100 meter afstand.De zee temperatuur varieert van ongeveer 25 * C (77 * F.) Kinderen zijn gratis en veilig om te spelen in het plein waar ze veel van de lokale kinderen van hun leeftijd kunnen ontmoeten.

Fietsen zijn te huur in het dorp beschikbaar.

Duiken club is gelegen in het dorp van Sipanska Luka.

Er is een arts op het eiland ook.

Over the apartments... Nou het is gewoon een plek om crash, vind je niet? Wie wil een dagje binnenshuis wanneer zon gewoon voor u roepen is? Wij zijn zeker dat u vindt uw rots onder de pijnboom om te genieten van uw middagdutje in de schaduw terwijl krekels de mooiste liedjes zingen. (Ok, ok...Ik geef toe dat deze nummers worden vervelend na een tijdje, als alleen alles kan perfect...)

Ik hoop dat deze informatie u geholpen heeft en we kijken ernaar uit om met u als onze gast!

Veerboot schema op www.jadrolinija.hr controleren

Locatiegegevens

Van de haven van Dubrovnik "GRUZ" er zijn twee veerboten "Postira" (bij 10.00,13.30,16.00,20.00 h) en "Hanibal Lučić" (om 14.00 h), beide behorend tot een JADROLINIJA shiping Agentschap, dat u rechtstreeks naar de eiland van Sipan, in het dorp Sudjuradj brengt.

Er is ook Nova dienst met de shuttle boten die u naar ons zal nemen.

Veerboot schema op www.jadrolinija.hr controleren

Belangrijke informatie

Annuleringsvoorwaarden

Klanten kunnen hun reservering gratis annuleren tot 2 dagen voor aankomst in rekening brengen. Na deze datum, worden kosten toegepast door de eigenschap tot aan de volledige kosten van de reservering. Deposito's die betaald zijn niet restitueerbaar.

Foto's

Locatie

Sudurad 42

Kaart voor Apartments Kate

Klik hier om de kaart te vergroten

Andere Mogelijkheden Nabij

Recensies van gasten

Ben je hier geweest? Schrijf een recensie

*  De Klanttevredenheid score is gebaseerd op een combinatie van ratings afkomstig van Travellerspoint en externe websites. De score 100% voor deze accommodatie is gebaseerd op beoordelingen door 6 gasten.

Subscribe to Apartments Kate reviews by RSS

Aan het laden ...