Skip Navigation

Miss Sophie's

Featured in de TripAdvisor Lente & zomer Guide 2010 'Een van's werelds beste Boutique Jeugdherbergen' - Guardian UK, 2009 Hostelworld van 'No.

... meer

Maak een boeking voor Miss Sophie's

De geselecteerde datum ligt in het verleden.

Voorzieningen

  • 24 uur receptie
  • Adaptors
  • Air Conditioning
  • Airport Transfers
  • Gemeenschappelijke Ruimte

General

  • 24 Hour Security

Parking

  • Bicycle Parking

Over Miss Sophie's

Featured in de TripAdvisor Lente & zomer Guide 2010 'Een van's werelds beste Boutique Jeugdherbergen' - Guardian UK, 2009 Hostelworld van 'No.1 Hostel in Tsjechische Republiek 2007' aanbevolen door Lonely Planet, Time Out, Marco Polo, Let's Go, Rough Guide comfortabel en schoon, chique en moderne, Miss Sophie's is niet uw typische hostel. Een gezellige en ontspannen sfeer met ontwerper flair, gasten worden uitgenodigd om onze keuken gebruiken en lounge (compleet met wifi en DVD collectie!) en geniet van de 'kleine dingen' zoals onze hoofd-regen douches en ultra-comfy bedden.

Historische stadsgeschiedenis van Praag, zoals het Oudestadsplein, de Praagse burcht en Wenceslas Square, zijn gemakkelijk bereikbaar te voet of via vervoer (links zijn niet meer dan 5 minuten lopen). En aangezien wij zijn gelegen in de nieuwe stad (Nové Město), thuis van een eclectische mix van lokale restaurants en pubs, Miss Sophie's uw toevlucht van de toeristische drukte terwijl in Praag zal worden.

Gedeelde slaapzaal kamers en en-suite privé kamers beschikbaar.

Wij accepteren betaling in Tsjechische kronen en euro (in het huidige tempo van 24 CZK 1 euro). Als u betaalt met een creditcard, is er een kleine service fee van 4%.

Receptie is 24 uur geopend zodat gasten op elk gewenst moment kunnen controleren in of uit. Bovendien, als aankomst voordat inchecken (3 uur), zijn de lounge en bagage kamer beschikbaar voor gebruik.

(Opmerking: 3-bed privé ensuite bevat één groot tweepersoonsbed, 1 eenpersoonsbed en eigen badkamer)

Belangrijke informatie

Voorwaarden

De 3-bed privé ensuite bevat één groot tweepersoonsbed, 1 eenpersoonsbed en eigen badkamer.

Speciale NYE voorwaarden: >> voor alle reserveringen die de nachten van 31,12 en/of 01.01 bevatten, is er een 3-nachten Minimum verblijf eis. Wij behouden ons het recht om elke reservering die voor minder dan 3 nachten te annuleren.
>> We precharge zal uw creditcard voor het hele saldobedrag van uw reservering.
>> Annuleringsvoorwaarden: als u uw reservering ten minste 14 dagen voorafgaand aan uw aankomstdatum - annuleringskosten van de eerste nachten accommodatie annuleren. Voor annuleringen minder dan 14 dagen voorafgaand aan uw aankomstdatum - annuleringskosten van alle nachten accommodatie. Moet u niet op uw datum van aankomst binnenkomen en helemaal niet annuleren, wij zal annuleringskosten van alle overnachtingen in rekening brengen en zullen we uw reservering annuleren. Wijzigingen in uw reservering geaccepteerd bij onze discretie en onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Speciale Pasen voorwaarden: Minimumverblijf van 2 nachten vereist voor boekingen meer dan 06.04 en/of 07.04. We behouden het recht om te annuleren van boekingen voor minder dan 2 nachten.

Foto's

Locatie

Melounova 3

Kaart voor Miss Sophie's

Klik hier om de kaart te vergroten

Andere Mogelijkheden Nabij

Recensies van gasten

Ben je hier geweest? Schrijf een recensie

*  De Klanttevredenheid score is gebaseerd op een combinatie van ratings afkomstig van Travellerspoint en externe websites. De score 90% voor deze accommodatie is gebaseerd op beoordelingen door 86 gasten.

Subscribe to Miss Sophie's reviews by RSS

Aan het laden ...