Skip Navigation

Hotel Ideale

Gastvrijheid is voor ons een eeuwenoude waarde, een kostbare traditie we jarenlang hebben beschermd en die de belangstelling van vele toonaangevende gidsen heeft gewekt.

... meer

Maak een boeking voor Hotel Ideale

De geselecteerde datum ligt in het verleden.

Voorzieningen

  • 24 uur receptie
  • Air Conditioning
  • Bagage-opslag
  • Bar
  • Internet Toegang
  • Ontbijt inbegrepen
  • Tours/Travel Desk
  • Valutawissel

General

  • Lift

Parking

  • Gratis Parkeren

Over Hotel Ideale

Gastvrijheid is voor ons een eeuwenoude waarde, een kostbare traditie we jarenlang hebben beschermd en die de belangstelling van vele toonaangevende gidsen heeft gewekt.

Via de balk kunt u 24 uur per dag open, ontspannen in de entertainment kamer waar u kunt lezen of TV kijken en in de zomer genieten van ontbijt in onze gezellige binnentuin. Bent u in de stad voor het bedrijfsleven, is er een conferentieruimte die zetels 20 en kan uitgerust als u nodig hebt.

Als u in de stad voor plezier, kun je uw kat of hond langs, wij zijn blij met alle huisdieren. Uw auto kunt ontspannen om comfortabel te maken uw verblijf meer, dat als u met de auto naar Milaan komt, onze garage en de bewaakte parkeerplaats beschikbaar zijn gratis in het hotel dus ook!

Voor cultuur, we zijn slechts een paar minuten van Università Statale, dat zich in een oude 15e eeuw ziekenhuis bevindt (de gevel aan Via Perdono is de moeite waard) en de Duomo is niet te missen. Het is een van de grootste gotische kathedralen in de wereld en een symbool van de stad en heeft spectaculaire bogen en het spel van spitsen en steunberen. Van hier kop tot in de buurt Teatro alla Scala, de tempel van de opera en klassieke muziek, beroemd in de hele wereld. U kunt ook Teatro Ciak bezoeken in de nabijheid van het hotel (50 meter).

En dan een reis naar Brera, één van de meest elegante wijken van de stad en met de Pinacoteca Nazionale, oftewel thuis van vele meesterwerken van de Italiaanse kunst: met inbegrip van Raphael's huwelijk van de Maagd, Mantegna van dode Christus, Piero della Francesca Montefeltro altaarstuk en vele anderen. Een paar metrohaltes brengt u naar het Castello Sforzesco, het middeleeuwse kasteel van de Visconti en Sforza gezinnen. Vergeet niet te reserveren voor een bezoek aan het prachtige laatste avondmaal van Leonardo da Vinci in de refter van Santa Maria delle Grazie.

Credit Card voorzieningen controleren in 12 pm Check out 11.30 uur ben

Belangrijke informatie

Voorwaarden

Credit Card voorzieningen controleren in 12 pm Check out 11.30 uur ben

Foto's

Locatie

Viale dei Mille 60

Kaart voor Hotel Ideale

Klik hier om de kaart te vergroten

Andere Mogelijkheden Nabij

Recensies van gasten

Ben je hier geweest? Schrijf een recensie

*  De Klanttevredenheid score is gebaseerd op een combinatie van ratings afkomstig van Travellerspoint en externe websites. De score 81% voor deze accommodatie is gebaseerd op beoordelingen door 39 gasten.

Subscribe to Hotel Ideale reviews by RSS

Aan het laden ...