Skip Navigation

Au Bon Accueil

Welkom bij Au Bon Accueil. Onze hostel is familie gerund en Britse eigendom. Wij bieden een gratis pick up voor gasten die aankomen op voet van Pontorson Station en bij Mont St Michel. Alle kamers hebben een eigen badkamer. Fietsen huren. Gratis WiFi.

... meer

Maak een boeking voor Au Bon Accueil

De geselecteerde datum ligt in het verleden.

Voorzieningen

 • DVD's
 • Free WiFi
 • Hairdryers
 • Ontbijt inbegrepen
 • Outdoor Terrace
 • Parking
 • Towels Included

In Room Facilities

 • Cots Available
 • Tea/Coffee Making Facilities

Parking

 • Bicycle Parking
 • Gratis Parkeren

Over Au Bon Accueil

Welkom bij Au Bon Accueil. Onze hostel is familie gerund en Britse eigendom. Wij bieden een gratis pick up voor gasten die aankomen op voet van Pontorson Station en bij Mont St Michel. Alle kamers hebben een eigen badkamer. Fietsen huren. Gratis WiFi.

Voor gasten die aankomen op voet van Parijs is de beste manier om Pontorson Parijs-Caen-Pontorson. Ring of e-mail met aankomst tijd en wij zullen er te halen u op. Laatste pick-up is 20.00 uur.

Wij zijn 30 minuten van de veerhaven en de beroemde historische ommuurde stad van St Malo en slechts 10 minuten over rustige boeren wegen op de UNESCO wereld erfgoed Site van Mont St Michel. Wij zijn idaelly gelegen om te genieten van een korte weekendonderbreking of een langere vakantie.

Ook zijn binnen 30 minuten de prachtige middeleeuwse steden van Dinan en Dol de Bretagne - de oude hoofdstad van Bretagne en voorouderlijk huis van de Stuart koningen van Schotland. Net over de rivier de is Rance, over haar unieke dam, het vakantieoord Edwardian stijl van Dinard.

Bezoek het sprookjesachtige kasteel op Combourg of het middeleeuwse fort bij Fougeres.

Voor kinderen is er de dierentuin en het kasteel in Bourbonsais of Cobac waterpark.

De kust is beroemd om zijn fantastische zeevruchten. Bezoek de haven stad van Cancale voor fantastische restaurants. Geniet van de oesters, mosselen of een plaat van \'fruits de mer\'.

Er zijn restaurants op loopafstand, en een bar aan de overkant. Vanaf het voorjaar, zal de gasten zithoek in de tuin openstaan.

Belangrijke informatie

Voorwaarden

Annulering moet worden door de telefoon naar het hostel rechtstreeks ten minste 24 uur vóór de dag van aankomst. Niet in kennis te stellen van de annulering of niet-aankomst zal leiden tot u voor de eerste nacht van uw reservering in rekening worden gebracht.
Onze shuttle pikt van Pontorson en Mont St Michel. Please e-mail of telefoon 0299802713 of 0643187479. Nieuwste pick-up 20.00hrs.
Voor gasten die per auto arriveren laat het ons weten als u na 20.00hrs geen kinderen jonger dan 2 jaar alstublieft verwacht.

Foto's

Locatie

5 Colombel St. Marcan

Kaart voor Au Bon Accueil

Klik hier om de kaart te vergroten

Recensies van gasten

Ben je hier geweest? Schrijf een recensie

*  De Klanttevredenheid score is gebaseerd op een combinatie van ratings afkomstig van Travellerspoint en externe websites. De score 96% voor deze accommodatie is gebaseerd op beoordelingen door 54 gasten.

Subscribe to Au Bon Accueil reviews by RSS

Aan het laden ...