Skip Navigation

Bermuda Triangle B

Onze Bed & Breakfast kamers bevinden zich in het centrum van de stad, in de buurt van de homo gebied. 2 haltes naar het centraalstation, 3 stopt naar de handelsbeurs.

Onze 2 mooi ingerichte appartementen (elk met 3 gastenkamers) liggen in de 3e resp.

... meer

Maak een boeking voor Bermuda Triangle B

De geselecteerde datum ligt in het verleden.

Voorzieningen

  • DVD's
  • Free City Maps
  • Free WiFi
  • Hairdryers
  • Kitchen
  • Ontbijt inbegrepen
  • Towels Included

In Room Facilities

  • Tea/Coffee Making Facilities

Over Bermuda Triangle B

Onze Bed & Breakfast kamers bevinden zich in het centrum van de stad, in de buurt van de homo gebied. 2 haltes naar het centraalstation, 3 stopt naar de handelsbeurs.

Onze 2 mooi ingerichte appartementen (elk met 3 gastenkamers) liggen in de 3e resp. 5de verdieping (lift in het gebouw - helaas niet geschikt voor rolstoelen).

Het meubilair is modern en bestaat uit een twee-persoonsbed van 1.40 m breedte, een klein bureau, een stoel, een garderobe en een commode met een TV. Gedeelde badkamer en keuken. Incl. ontbijt, keuken kan worden gebruikt om extra maaltijden te bereiden.

Inbegrepen: TV, gratis WiFi, beddengoed, handdoeken, frisdranken en gelegen in de buurt van ontbijt: Rudolfplatz / Neumarkt - de afstand tot de kathedraal en het centraal station is 1 km. - de belangrijkste winkelstraat: 2 minuten richtingen om eigenschap: - Neumarkt - > Tram lijnen: 1,3,4,7,9,16,18 - Rudolfplatz - > Tram lijnen: 1,7,12,15 - Mauritiuskirche - > Tram lijnen: 9 niet roker in de kamer. Geen honden en katten, alstublieft.

Belangrijke informatie

Voorwaarden

Niet roken op de kamer. Geen honden en katten, alstublieft.

Foto's

Locatie

Marsilstein 2

Kaart voor Bermuda Triangle B

Klik hier om de kaart te vergroten

Andere Mogelijkheden Nabij

Recensies van gasten

Ben je hier geweest? Schrijf een recensie

*  De Klanttevredenheid score is gebaseerd op een combinatie van ratings afkomstig van Travellerspoint en externe websites. De score 88% voor deze accommodatie is gebaseerd op beoordelingen door 84 gasten.

Subscribe to Bermuda Triangle B reviews by RSS

Aan het laden ...