Skip Navigation

Hotel Himalaya Yoga

De eigenschap was ooit een centrum van boeddhistische meditatie voor een lange tijd onder toezicht van het Kopan klooster alvorens te nemen door het beheer van Acme Guest House.

... meer

Maak een boeking voor Hotel Himalaya Yoga

De geselecteerde datum ligt in het verleden.

Extra

  • free_linen – GRATIS
  • free_luggageroom – GRATIS
  • free_towel – GRATIS

Over Hotel Himalaya Yoga

New announcement!

We welcome you to Himalayan Buddhist Meditation Center which is now located in Thamel at Hotel Himalaya Yoga. Our free meditation class starts every Monday to Friday from 1800 to 1900 Come! join our class!

De eigenschap was ooit een centrum van boeddhistische meditatie voor een lange tijd onder toezicht van het Kopan klooster alvorens te nemen door het beheer van Acme Guest House. Het hostel biedt een breed scala van diensten, faciliteiten evenals yoga cursussen voor lange termijn of korte termijn verblijf van de gasten die Nepal te bezoeken voor zaken, plezier, avontuur & meditatie reizen. Ons belangrijkste doel is het combineren van onze beste service gastvrijheid met de goed-zijnd van uw gezondheid door middel van Yoga na een vermoeiende reis.

Wij bieden een verscheidenheid van aantrekkelijke en redelijk geprijsde accommodaties uit de begroting aandeel badkamer appartement type kleurrijke kamers met warme en koude douche, ventilator en kabel-TV. Toegang tot internet, bankieren, eten, winkels en uitgaansgelegenheden allemaal mogelijk binnen handbereik te voet binnen een minuut.

Accommodatie Informatie

Begroting en privé kamers: aandeel badkamer alle privé kamers zijn goed uitgerust met queensizebed en twee aparte bedden. Elke kamer is goed uitgerust met meubels die een leestafel en een stoel omvat. Alle kamers hebben macht back-up systemen beschikbaar en badkamer en douche zijn buiten.

Appartement en Type Familiekamers: The Hotel vroeger Ranas Palace en later het boeddhistische klooster werd genomen uit de Kopan Gumba en werd gebruikt door de meditatie center. Het is gerenoveerd in boeddhistische culturen en tradities. Alle Appartement type kamers hebben goede meubels met de boeddhistische schilderijen op de muur geschilderd door gereïncarneerde boeddhistische monniken. Alle kamers zijn deluxe type en zeer groot in omvang met meer dan genoeg ruimte en elke kamer heeft meer kamers binnen voor verschillende doeleinden. Er is één king size bed en een eenpersoonsbed, waar twee tot vier persoon gemakkelijk kan slapen.

Locatiegegevens

Kunt u een taxi van Kathmandu International Airport, die kost u 400to 500 Nepalese roepie, ongeveer US$ 7 kunt u een taxi vanaf het centrale busstation, die u 150 tot 200 Nepalees roepies rond US$ 3 kosten zal.

Belangrijke informatie

Vroegste check-in

9:00

Laatste check-out

12:00

Annuleringsvoorwaarden

Klanten kunnen hun reservering gratis annuleren tot 2 dagen voor aankomst in rekening brengen. Na deze datum, worden kosten toegepast door de eigenschap tot aan de volledige kosten van de reservering. Deposito's die betaald zijn niet restitueerbaar.

Foto's

Locatie

Thamel Kathmandu

Kaart voor Hotel Himalaya Yoga

Klik hier om de kaart te vergroten

Andere Mogelijkheden Nabij

Recensies van gasten

Ben je hier geweest? Schrijf een recensie

*  De Klanttevredenheid score is gebaseerd op een combinatie van ratings afkomstig van Travellerspoint en externe websites. De score 81% voor deze accommodatie is gebaseerd op beoordelingen door 25 gasten.

Subscribe to Hotel Himalaya Yoga reviews by RSS

Aan het laden ...