Skip Navigation

St Christopher's Inn Canal

Parijs is thuis aan onze nieuwe, speciaal gebouwde, 300 bed hostel. Onze St Christopher's base is slechts twee haltes met de Metro van Montmartre en Gare du Nord.

... meer

Maak een boeking voor St Christopher's Inn Canal

De geselecteerde datum ligt in het verleden.

Over St Christopher's Inn Canal

Parijs is thuis aan onze nieuwe, speciaal gebouwde, 300 bed hostel. Onze St Christopher's base is slechts twee haltes met de Metro van Montmartre en Gare du Nord. Dit is de meest moderne Backpackers Hostel in Parijs en we hebben het kitted uit met de beste tours, pakketten en voorzieningen voor de beste, meest clued up backpackers in Parijs.

Dit is de benchmark voor een nieuwe generatie Jeugdherbergen - dus als u met ons verblijft, worden voorbereid voor de tijd van uw leven. Er worden live muziek en grote partijen in onze Belushi de Bar. We hebben gratis Wi-Fi en fantastisch uitzicht zoals gezien in de visueel opwindende film Amelie.

Er is ook iets een beetje speciaal voor ons dames omdat we onze succesvolle vrouwelijke enige verdieping hebben gebracht naar Parijs 'The Oasis'. Hier kunt u ontsnappen aan de jongens, genieten van een paar extra schepsel comfort en raken de straten van Parijs, op zoek menselijke opnieuw.

Ontmoet reizigers door uit te proberen onze dagelijkse maaltijd voor nieuwe backpackers - elke avond om 7 PM voor slechts 6 euro - boek bij de receptie bij aankomst.

PARTIJ VERSLAAFDEN WATCH THIS SPACE!

Word lid van de lokale bevolking en backpackers in van onze Belushi partij Bar!

Belangrijkste wekelijkse evenementen zijn de beruchte Karaoke woensdag, vrijdag Student nachten en zaterdag Club partij.

Happy hour elke dag! Pints vanaf 4 euro met uw kamersleutel!

Houd er rekening mee dat wij linnen bieden, maar vergeet niet om uw eigen handdoek. Ontbijt is gratis. Er zijn grote opslag kluisjes in de kamers, gewoon uw eigen hangslot voor veiligheid brengen. Het hostel biedt ook overdag gratis Bagage-opslag, zodat u kunt gaan verkennen van de prachtige Parijs.

Check out tijd is 10.30, Check-in tijd is 2 pm.

*** Houd er rekening mee dat we niet toestaan van jonger dan 18 jaar om te verblijven in dit hostel ***

Belangrijke informatie

Voorwaarden

*** Identificatie van de foto in de vorm van een rijbewijs of een paspoort is vereist op inchecken *** *** gelieve opmerking die jonger dan 18 jaar niet toegestaan is om te verblijven in dit hostel *** NOUS N'ACCEPTONS PAS DE MINEURS NON ACCOMPAGNES D'AU MOINS UN ADULTE ET NE SONT PAS AUTORISES A PARTAGER LEUR CHAMBRE AVEC DES LBCMEDIA.

Foto's

Locatie

159, rue de Crimee

Kaart voor St Christopher's Inn Canal

Klik hier om de kaart te vergroten

Andere Mogelijkheden Nabij

Recensies van gasten

Ben je hier geweest? Schrijf een recensie

*  De Klanttevredenheid score is gebaseerd op een combinatie van ratings afkomstig van Travellerspoint en externe websites. De score 82% voor deze accommodatie is gebaseerd op beoordelingen door 12740 gasten.

Subscribe to St Christopher's Inn Canal reviews by RSS

Aan het laden ...