Skip Navigation

Casa Antonio

Het pension biedt en een ideaal toevluchtsoord voor iedereen die wil om een ontspannen vakantie weg van verkeer en het tempo van het stadsleven. In feite, is de pensioen-locatie toegankelijk zijn alleen te voet.

... meer

Maak een boeking voor Casa Antonio

De geselecteerde datum ligt in het verleden.

Voorzieningen

  • 's Nachts Toegankelijk
  • 24 hour hot showers
  • 24 uur receptie
  • Internet / Wi-Fi
  • Lounge area
  • Safety deposit

Extra

  • Ontbijt – GRATIS
  • free_linen – GRATIS
  • free_luggageroom – GRATIS
  • free_towel – GRATIS

Over Casa Antonio

Casa Antonio is a small, clean, and comfortable family operated Bed & Breakfast on the south-side of Ischia, located 40 meters above and behind the long, sandy Maronti beach, where there are many beach clubs, restaurants, bars, thermal baths and nearby, the town of St. Angelo.

Het pension biedt en een ideaal toevluchtsoord voor iedereen die wil om een ontspannen vakantie weg van verkeer en het tempo van het stadsleven. In feite, is de pensioen-locatie toegankelijk zijn alleen te voet.

Omgeven door een mooie tuin, de B & B biedt drie grote terrassen en een ontbijtzaal met uitzicht op de zee, waar je denken kunt, lezen, ontspannen, of bezoek met vrienden. Verder, Casa Antonio biedt negen privé kamers, elk met badkamer en een gemeubileerd terras met uitzicht op de zee.

Het hotel is Casa Antonio's standpunt gezien, niet voor iedereen. Iedereen niet genieten van een wandeling van up-heuvel, kan rust en stilte, of thuis, hun hoge-hielen laten willen overwegen een andere locatie.

Probeer ons, en u zult zien waarom onze gasten komen terug voor meer dan 20 jaar

Locatiegegevens

Van Ischia Porto: Bus: Neem bus # 5 naar de laatste halte: Maronti auto: Volg de borden naar Barano en Maronti. Aangezien het pension kan alleen te voet worden bereikt, is een privé parkeerplaats ligt op 200 meter van het pension. De parkeerplaats ligt op 100 meter voorbij de kiosk.

Volg de weg door de poort van de kiosk, en omhoog vooruit aan de rechterkant, tegenover de parkeerplaats, is een set van trap leidt naar de steen-geplaveid pad naar Casa Antonio. Volg het pad omhoog-hill, en een ontspannen 15 minuten later Erika, Enrico en Francesca zal wachten voor het hosten van uw bezoek.

If you need help met bagage, geef ons een oproep wanneer je op Maronti aankomt.

Belangrijke informatie

Vroegste check-in

10:00

Laatste check-out

12:00

Annuleringsvoorwaarden

Klanten kunnen hun reservering kosteloos annuleren tot 2 dagen voor aankomst in rekening brengen. Na deze datum, worden kosten toegepast door de eigenschap tot de volledige kosten van de reservering. Deposito's betaald worden niet terugbetaald.

Foto's

Locatie

MARONTI

Kaart voor Casa Antonio

Klik hier om de kaart te vergroten

Andere Mogelijkheden Nabij

Recensies van gasten

Ben je hier geweest? Schrijf een recensie

Subscribe to Casa Antonio reviews by RSS

Aan het laden ...