Skip Navigation

Apartment in Prenzlauer Berg

Foto's Voorzieningen Kaart Streetview Recensies

Wij bieden: 5 appartementen met 2, 3 en 4 bedden, altogher 15 bedden, gelegen in the "trendy area" Berlin - Prenzlauer Berg.

De appartementen hebben een woon- en slaap kamer, een mini volledig ingerichte keuken, evenals een badkamer met douche en toilet.

Uitrusting: beddengoed, handdoeken, mini-keuken: magnetron, koffiezetapparaat, broodrooster, waterkoker, koelkast en gerechten.

Beschrijving voor appartement 1: klein, 11 vierkante meter, douche binnen, eigen toilet is apart.

Locatie: zeer rustige eerste verdieping (grond), het appartement is centraal gelegen en goed verbonden om te bezoeken en ontdek de stad en specifiek de "trendy gebieden" Prenzlauer - Berg, Friedrichshain, Kreuzberg en Mitte.

meer

Belangrijke informatie

Gelieve te laten me weten: het nummer van uw mobiele telefoon en uw aankomsttijd!

Neem contact met me ongeveer 1 uur vóór uw aankomsttijd, oproep of SMS!
** Ik ben niet altijd in het hostel! ** ** Check-in vanaf 14:00 uur * uitchecken tot 10:00 h ** betaling: het totale bedrag in contanten in Euro bij aankomst en het overhandigen van de sleutels ** annuleringen binnen 48 uur voor aankomstdatum zal worden belast met de volle prijs (100%) van de 1ste nacht van uw reservering! **

  • Recensies
  • Foto's
  • Voorzieningen
  • Kaart
  • Streetview
Popularity: 63%

Ben je hier geweest? Schrijf een recensie

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Opmerking: Het is de verantwoordelijkheid van de hotelketen en/of de individuele eigendom om de juistheid van de foto's die weergegeven worden te waarborgen. Travellerspoint is niet verantwoordelijk voor eventuele onjuistheden in de foto's.

kitchenfacilities

  • Microwave
  • Utensils