Skip Navigation

Baxpax Downtown Hostel/Hotel

Welkom bij Baxpax Jeugdherbergen Hotels - een nieuwe ervaring van accommodatie.

Hier kunt u uw eigen stijl, met onze ontspannen sfeer, hoge normen en grote waarderingen leven.

... meer

Maak een boeking voor Baxpax Downtown Hostel/Hotel

De geselecteerde datum ligt in het verleden.

Over Baxpax Downtown Hostel/Hotel

Welkom bij Baxpax Jeugdherbergen Hotels - een nieuwe ervaring van accommodatie.

Hier kunt u uw eigen stijl, met onze ontspannen sfeer, hoge normen en grote waarderingen leven.

We zijn gelegen in het centrum van Berlijn, tussen de winkelstraat Friedrichstraße, Museumeiland en het uitgaansgebied Oranienburger Straße met vele bars, clubs en restaurants. We zijn slechts een 10-minuten lopen naar de Brandenburger Tor, de Potsdamer Platz en de Alexanderplatz. Er is gemakkelijke toegang tot alle openbaar vervoer; de metro, tram, bussen en de S-Bahn zijn allemaal net om de hoek. We zijn ook gemakkelijk bereikbaar vanaf alle luchthavens en treinstations in Berlijn.

Beddengoed zijn inbegrepen in onze eenpersoonskamers, tweepersoonskamers en studio's. In alle particuliere en gedeelde slaapzaal kamers rekenen wij €2,50 voor linnen. Deze heffing is verplicht en gasten zijn niet toegestaan om hun eigen beddengoed of slaapzakken.

Onze voorzieningen omvatten een veilig en in-room kluisjes, Sleutelkaart toegang, een beveiligde bagage ruimte, 24/7 receptie. Er is geen lockout of avondklok en onze receptie ook serveert drankjes 24/7.

We hebben een bar/lounge/restaurant/sport-bar, een club, ontbijtbuffet, gratis Wi-Fi, gratis Berlijn reizen, gratis stadsplattegronden, TV en internet terminals lopen.

Onze hostel mengt top service met een onconventionele en relaxte sfeer. Ons hostel/hotel is een ontmoetingsplaats voor jong en student reizigers die genieten van een hoge standaard en niet wilt missen de hostel flair. Dit is een gestaag bewegende plaats, die nooit stopt met groeien en wekt nieuwsgierigheid voor meer informatie.

Vanaf ons dakterras op het kunt u genieten van een prachtig uitzicht over Berlijn en ook een zwembad in de zomer. Tijdens de winter kunt u genieten van onze in-house sauna om te ontspannen van alle de lopen gedurende de dag en verjongen voor de avond activiteiten. In de zomer kunt u liggen en chill out op Duitslands grootste hostel bedden.

In onze Cosmo Lounge kunt u genieten van een goedkope, lekker ontbijt, een café latté tijdens de middag, en in de avond maak nieuwe vrienden van elke natie. De in-house partij club 'Optica' is een bekende plek in Berlijn en gestaag verwelkomt internationale muzikanten en DJ's.

Zie uw eigen stijl!

Uw baxpax-Team

Belangrijke informatie

Voorwaarden

Beddengoed is inbegrepen in onze eenpersoonskamers, tweepersoonskamers en studio's. In alle particuliere en gedeelde slaapzaal kamers rekenen wij €2,50 voor linnen. Deze heffing is verplicht en gasten zijn niet toegestaan om hun eigen beddengoed of slaapzakken.

Creditcards geaccepteerd.

Foto's

Locatie

Ziegelstr. 28

Kaart voor Baxpax Downtown Hostel/Hotel

Klik hier om de kaart te vergroten

Andere Mogelijkheden Nabij

Recensies van gasten

Ben je hier geweest? Schrijf een recensie

*  De Klanttevredenheid score is gebaseerd op een combinatie van ratings afkomstig van Travellerspoint en externe websites. De score 86% voor deze accommodatie is gebaseerd op beoordelingen door 287 gasten.

Subscribe to Baxpax Downtown Hostel/Hotel reviews by RSS

Aan het laden ...