Skip Navigation

Lakeside Bed and Breakfast-Pension Am See

rustige omgeving, op redelijke afstand van Berlijn. Na een dagje in de stadsdrukte ideaal om te relaxen. Lekker Italiaans eten op wandelafstand aan de rand van het meer.
Betaalbaar, en handig dat je zelf iets kleins kan klaarmaken in de kitchenette.

Maak een boeking voor Lakeside Bed and Breakfast-Pension Am See

De geselecteerde datum ligt in het verleden.

Voorzieningen

  • Free WiFi

In Room Facilities

  • Cots Available

Over Lakeside Bed and Breakfast-Pension Am See

Geniet van de rustige en comfortabele kamers in een aangename buurt met directe en snelle verbinding naar het centrum van Berlijn.

Over de accommodatie * onze familie gerunde Bed & Breakfast is gelegen in Goslar, een plaats (town) in de onmiddellijke nabijheid van Berlijn en Potsdam. De accommodatie zelf grenst aan op een rustige en mooie meer. Vooral tijdens de zomer onze gasten echt genieten van de Bed & Breakfast de tuin en water.

* Alle kamers zijn voorzien van privé douche/WC, SAT-TV, gratis Wifi / internettoegang en apparatuur voor zelfbediening.

* Naast de geweldige locatie en de kwaliteit kamers is onze goede ontbijt een andere reden waarom gasten herhaaldelijk aan de oever van het meer Bed en ontbijt Berlijn blijven.

* Naast naar Duits, we spreken Engels, Russisch en Bahasa Indonesia en zijn blij om te helpen al onze gasten met vragen en problemen.

Verbindingen met het openbaar vervoer * de Bed and Breakfast is goed gelegen voor reizigers die komen met de auto. Vele delen van Berlijn rijden binnen 30 minuten afstand, evenals andere populaire sites in de westerse omgeving.

* Maar u krijgt ook rond zonder een auto. Er zijn directe openbaar vervoersverbindingen van Falkensee treinstation naar Berlijn, Potsdam en andere regio's.

* De snelste verbinding duurt slechts 15 minuten naar het centrum van Berlijn en vertrekt elk uur. Indien nodig, bieden wij u een gratis ritje van en/of naar Falkensee station elke dag.

* Voor een betaalbare bijbetaling zullen wij ook halen u op van Tegel of luchthaven Schönefeld en je terug meenemen.

Belangrijke informatie

Voorwaarden

Wij accepteren geen creditcards, zo gelieve te betalen in contanten.

Foto's

Locatie

Seepromenade 26 14612 Falkensee

Kaart voor Lakeside Bed and Breakfast-Pension Am See

Klik hier om de kaart te vergroten

Andere Mogelijkheden Nabij

Recensies van gasten

Dit is een Vertrouwde Recensie. Waarom?

rustige omgeving, op redelijke afstand van Berlijn. Na een dagje in de stadsdrukte ideaal om te relaxen. Lekker Italiaans eten op wandelafstand aan de rand van het meer.
Betaalbaar, en handig dat je zelf iets kleins kan klaarmaken in de kitchenette.

Algemeen
3
Locatie
5
Netheid
4
Waarde
3
Voorzieningen
3
Service
2

Ben je hier geweest? Schrijf een recensie

*  De Klanttevredenheid score is gebaseerd op een combinatie van ratings afkomstig van Travellerspoint en externe websites. De score 79% voor deze accommodatie is gebaseerd op beoordelingen door 7 gasten.

Subscribe to Lakeside Bed and Breakfast-Pension Am See reviews by RSS

Aan het laden ...