Skip Navigation

Blue Beach Resort

Wij bieden schone, comfortabele, single, twin of dubbele, air conditioning bungalows met en-suite badkamer tegen zeer redelijke prijzen. Camping is ook beschikbaar in onze strand, als u verkiezen zou om een tent.

... meer

Maak een boeking voor Blue Beach Resort

De geselecteerde datum ligt in het verleden.

Voorzieningen

 • 's Nachts Toegankelijk
 • 24 hour hot showers
 • Air Conditioning
 • Car Parking
 • Internet / Wi-Fi
 • Lounge area
 • Restaurant
 • Safety deposit
 • Tours/Travel Desk
 • Washing machines
 • Wheelchair accessible

Extra

 • Ontbijt – GRATIS
 • free_linen – GRATIS
 • free_luggageroom – GRATIS
 • free_towel – GRATIS
 • Vliegveld Afhaalservice – 2700.00THB

Over Blue Beach Resort

Welcome to Blue Beach Resort. We are a family run business situated just 50 meter’s from the tranquil white sands of Phu Noi beach, also known as Dolphin Bay, near Pranburi. Set in coconut groves with a backdrop of the rugged, forested peaks of the famous Sam Roi Yod (300 peaks) national park, our resort is the ideal place to relax.

Wij bieden schone, comfortabele, single, twin of dubbele, air conditioning bungalows met en-suite badkamer tegen zeer redelijke prijzen. Camping is ook beschikbaar in onze strand, als u verkiezen zou om een tent. In ons restaurant vindt u een zeer lekkere, gezonde en betaalbare menu met voedsel te genieten en alle smaken.

Hier bij Blue Beach Resort bieden we onze gasten gratis draadloos Internet, gratis besturing van de kajak en gratis ontbijt.

Wij zijn slechts 45 minuten rijden van het drukke vakantieoord van Hua Hin en 3 uur rijden van Bangkok (zie pagina locatie), dus als u op zoek bent naar een vreedzaam alternatief voor de drukte, drukte en felle lichten van andere bestemmingen, waarom niet terug naar aard en wat tijd doorbrengen met ons?

Locatiegegevens

Reizen door auto reist u van Bangkok, rijden op de snelweg 4 in Pranburi, ga voorbij de afslag naar de grote tesco lotus winkel. U ziet dan een aantal verkeerslichten en een 4-weg kruispunt. Sla hier linksaf.

(als u vanuit het zuiden reist zal u hier).

Na 2,5 km ziet u aan uw rechterhand een grote radio mast.

Blijven voor nog eens 2,5 km en u steekt een spoorlijn.

1 km na de spoorwegen die op de hoek u een bocht naar rechts met een kleine politiebureau ziet. Draai daar.

Na 11 km op deze weg ziet u een groot standbeeld van een dame en een draak op uw linker kant. Als u dit ziet post u in de goede richting.

Na 4 km verderop ziet u een tempel aan uw rechterhand en een kleine weg aan uw linkerkant. Sla hier linksaf. Deze weg brengt u naar het strand.

Sla rechtsaf bij het strand en Blue Beach Resort is ongeveer 500 meter aan uw rechterhand. Er is een kleine pad aan aandrijving van de beach road (dit is duidelijk teken geplaatst).

Als u voelt dat u meer hulp krijgen hier alstublieft e-mail ons voorafgaand aan uw reis nodig en we kunt u e-mail een correcte kaart. Of als u worstelt om ons onderweg alstublieft vinden Bel ons.

Traveling door Bus bussen naar Pranburi of HuaHin verlaten van Bangkok en het zuiden van Thailand. Bussen vertrekken de zuidelijke bus terminal in Bangkok vaak tussen 4 am en 10. 20 pm (kosten voor standaard aircon ca. 180 Baht) er zijn ook minibus diensten verlaten Victory Monument dat brengt u rechtstreeks naar Pranburi voor 190 Baht en vaak brengt u rechtstreeks naar het resort op aanvraag voor ongeveer 300 Baht. (Minibussen zijn aanbevolen voor degenen met een kleine hoeveelheid bagage alleen)

Als u in Pranburi aankomt door bus er zijn taxi's en motorfiets taxi's in de buurt van de belangrijkste kruising die u hier zal brengen. De prijs hangt af van uw ruilhandel vaardigheden (zoals gebruikelijk is in Thailand), maar moet in de regio van 300 Baht voor een taxi en 150 Baht voor een motor taxi.

Door treinen trein verlof Bangkok Hualampong treinstation en Pranburi en HuaHin dagelijks arriveren. U kunt ook Pranburi bereiken met de trein van veel van de steden in het zuiden van Thailand. Als je gaat om te komen met de trein is het beste eerst contact te regelen een pick up van het station.

Door Taxi Taxi's kunnen worden georganiseerd van Bangkok naar onze resort, met inbegrip van luchthaven pickups. Uiteraard is dit een eenvoudig maar duurder manier om hier. De kosten zullen waarschijnlijk in de regio van 2700 Baht voor een normale grootte taxi of 3500 Baht voor een minibus. Contacteer ons indien u hulp organiseren dit vereist.

Belangrijke informatie

Vroegste check-in

11:00

Laatste check-out

12:00

Voorwaarden

'' Houd er rekening mee, dat wij accepteren alleen inchecken tot uiterlijk 7 pm''

Annuleringsvoorwaarden

Klanten kunnen hun reservering gratis annuleren tot 2 dagen voor aankomst in rekening brengen. Na deze datum, worden kosten toegepast door de eigenschap tot aan de volledige kosten van de reservering. Deposito's die betaald zijn niet restitueerbaar.

Foto's

Locatie

185, Moo 5, Phu Noi Beach Sam Roy Yod Prachuap Kiri Khan

Kaart voor Blue Beach Resort

Klik hier om de kaart te vergroten

Andere Mogelijkheden Nabij

Recensies van gasten

Ben je hier geweest? Schrijf een recensie

*  De Klanttevredenheid score is gebaseerd op een combinatie van ratings afkomstig van Travellerspoint en externe websites. De score 87% voor deze accommodatie is gebaseerd op beoordelingen door 5 gasten.

Subscribe to Blue Beach Resort reviews by RSS

Aan het laden ...