Skip Navigation

Forty8 Backpackers Hotel

Forty8 Backpackers is een Boutique backpackers gelegen recht in het hart van Kaapstad's Central Business district. Wij zijn op loopafstand van alle toeristische bezienswaardigheden... Bijvoorbeeld ligt de Victoria Alfred Waterfront op slechts 1 km lopen van ons af.

... meer

Maak een boeking voor Forty8 Backpackers Hotel

De geselecteerde datum ligt in het verleden.

Over Forty8 Backpackers Hotel

Forty8 Backpackers is een Boutique backpackers gelegen recht in het hart van Kaapstad's Central Business district. Wij zijn op loopafstand van alle toeristische bezienswaardigheden... Bijvoorbeeld ligt de Victoria Alfred Waterfront op slechts 1 km lopen van ons af. De belangrijkste HOTSPOT de partij straat 'LONG STREET' is slechts 50 meter van de weg.

U zult niet vinden trendier goedkope accommodatie in de buurt van Cape Town hotspots dan onze comfortabele backpackers hotel. Dit is wat backpacken en reizen is over! Ons backpackers hotel is onlangs gerenoveerd en innovatieve. We richten op goede service, een schone ruimte, veiligheid en een vriendelijke houding.

Wij zijn open 24 uur per dag, zeven dagen per week, met alles wat u nodig hebt binnen. We hebben een snack bar, internettoegang (inclusief Wi-Fi), een TV-ruimte, wasserette en gratis thee en koffie.

Inchecken om 12 uur (of bij aankomst als allergene kamers) Check out om 10 uur receptie is open 24 uur voor check-in

Belangrijke informatie

Voorwaarden

Inchecken om 12 uur (of bij aankomst als allergene kamers) Check out om 10 uur receptie is open 24 uur voor check-in

Foto's

Locatie

48 Hout Street

Kaart voor Forty8 Backpackers Hotel

Klik hier om de kaart te vergroten

Andere Mogelijkheden Nabij

Recensies van gasten

Ben je hier geweest? Schrijf een recensie

*  De Klanttevredenheid score is gebaseerd op een combinatie van ratings afkomstig van Travellerspoint en externe websites. De score 83% voor deze accommodatie is gebaseerd op beoordelingen door 8 gasten.

Subscribe to Forty8 Backpackers Hotel reviews by RSS

Aan het laden ...