Skip Navigation

Jugendherberge Bremen

Riverside locatie met een internationale flair: de jeugdherberg ligt aan de oevers van de rivier de Weser, op slechts een paar lijnen van de wandeling van de rivier Schlachte peddelen.

... meer

Maak een boeking voor Jugendherberge Bremen

De geselecteerde datum ligt in het verleden.

Voorzieningen

  • 24 uur receptie
  • Creditcards Geaccepteerd
  • Internet / Wi-Fi
  • Lounge area
  • Secure lockers
  • Wheelchair accessible

Extra

  • Ontbijt – GRATIS
  • free_linen – GRATIS
  • free_luggageroom – GRATIS

Over Jugendherberge Bremen

Newly refurbished Bremen youth hostel is a jewel in the heart of the town on the river Weser. After 18 months of building work one of Germany’s most beautiful hostels reopened its gates in May 2005.

Riverside locatie met een internationale flair: de jeugdherberg ligt aan de oevers van de rivier de Weser, op slechts een paar lijnen van de wandeling van de rivier Schlachte peddelen. Eetkamer, dakterras en bijna alle kamers hebben moderne inrichting en bieden een prachtig uitzicht over de rivier en het stadscentrum. De jeugdherberg is 24 uur per dag geopend.

Belangrijk: Voor een verblijf met ons een Hostelling International lidmaatschap is vereist. Internationale gasten zonder lidmaatschap betalen een toeslag van 3,10 Euro voor de eerste 6 nachten te verkrijgen van een volledig lidmaatschap voor het gebruik van meer dan 4.000 Jeugdherbergen wereldwijd. Duitse ingezetenen kunnen worden een lid van de vereniging van Duitse Youth Hostel voor 12,50 Euro per jaar (ouder dan 26 jaar en voor gezinnen: 21.00 Euro) bij aankomst.

Prijzen gelden voor gasten jonger dan 26 jaar. Gasten ouder dan 26 jaar betalen een toeslag van 4.00 Euro per persoon en nacht. Alle prijzen zijn inclusief ontbijt en bladen.

Locatiegegevens

Bus: 200 m - #26 of 27 (richting "Huckelriede"), "Am Brill" bus halte parkeren: parkeren voor het hostel (toeslag) Rail: 200 m - #1 (richting "Huchting") tram of bus #26 of 27 (richting "Huckelriede"), "Ben Brill" bushalte.

4 Km van de luchthaven: Bremen - tram #6 naar Domsheide, wijzigen in "Radio Bremen" stop naar #2 of 3 (richting Gröpelingen).

Belangrijke informatie

Annuleringsvoorwaarden

Klanten kunnen hun reservering kosteloos annuleren tot 2 dagen voor aankomst in rekening brengen. Na deze datum, worden kosten toegepast door de eigenschap tot de volledige kosten van de reservering. Deposito's die betaald zijn niet restitueerbaar.

Foto's

Locatie

Kalkstr. 6

Kaart voor Jugendherberge Bremen

Klik hier om de kaart te vergroten

Andere Mogelijkheden Nabij

Recensies van gasten

Ben je hier geweest? Schrijf een recensie

*  De Klanttevredenheid score is gebaseerd op een combinatie van ratings afkomstig van Travellerspoint en externe websites. De score 80% voor deze accommodatie is gebaseerd op beoordelingen door 6 gasten.

Subscribe to Jugendherberge Bremen reviews by RSS

Aan het laden ...