Skip Navigation

Seven Wonders Bedouin Camp

Wij zijn meer dan een 'Camping' - Wij bieden u traditionele accommodatie en bedoeïenen gastvrijheid. Waarom in een hotellobby lopen wanneer u in onze mooie beit shar tenten wandelt, genesteld in de rotsen van Little Petra - een ervaring uniek voor dit deel van de wereld.

... meer

Maak een boeking voor Seven Wonders Bedouin Camp

De geselecteerde datum ligt in het verleden.

Voorzieningen

  • Beddegoed Includeert
  • Ontbijt inbegrepen
  • Restaurant

Parking

  • Gratis Parkeren

Over Seven Wonders Bedouin Camp

Wij zijn meer dan een 'Camping' - Wij bieden u traditionele accommodatie en bedoeïenen gastvrijheid. Waarom in een hotellobby lopen wanneer u in onze mooie beit shar tenten wandelt, genesteld in de rotsen van Little Petra - een ervaring uniek voor dit deel van de wereld. Bovendien combineren we traditie met hotel stijl comfort. U kunt: slapen in een tent kamer op een comfortabel bed met schone lakens; Neem een warme douche in onze sprankelende schoon douchefaciliteiten; eten van een traditionele homecooked maaltijd in ons restaurant; Relax, drinken thee en een praatje met vrienden of andere gasten in onze grote traditionele beit shar-tenten (in de winter verwarmd door bosbranden); en 's nachts, ga zitten in de cirkel onder de sterren en geniet van de gloed van lantaarns op de rotsen en de woestijn maanlicht.

Wij bieden fantastische traditionele diners evenals ontbijt.Wij zijn slechts 15 minuten van Petra en u kunt ophalen voor kleine vergoeding.

Elektriciteit wordt geleverd door generator tussen 6 pm - 11 pm elke avond. Tussen deze uren zijn er licht in de tent kamers; warm water en u kunt opladen telefoons etc. Voor licht na 11 pm, kaarsen worden geleverd en lampen worden geplaatst rond het kamp.

Het behoorlijk koud in de winter - kan krijgen, maar de grote traditionele beit shars zijn zeer warm en verwarmd door bosbranden en bieden we tal van dekens in de tent slaapkamers.

Wij accepteren alleen cash (bij voorkeur Jordaanse dinar) - er zijn geldautomaten in Wadi Musa (Petra).

Belangrijke informatie

Voorwaarden

Wij accepteren alleen cash (bij voorkeur Jordaanse dinar) - er zijn geldautomaten in Wadi Musa (Petra).

Foto's

Locatie

Petra, Wadi Musa

Kaart voor Seven Wonders Bedouin Camp

Klik hier om de kaart te vergroten

Andere Mogelijkheden Nabij

Recensies van gasten

Ben je hier geweest? Schrijf een recensie

*  De Klanttevredenheid score is gebaseerd op een combinatie van ratings afkomstig van Travellerspoint en externe websites. De score 86% voor deze accommodatie is gebaseerd op beoordelingen door 45 gasten.

Subscribe to Seven Wonders Bedouin Camp reviews by RSS

Aan het laden ...