Skip Navigation

Alberte Bed & Breakfast

Alberte Bed & Breakfast is gunstig gelegen in het hart van Odense dicht bij de Hans Christian Andersen Museum en het centraal station van Odense.

Wij bieden zes kamers voor gasten met een te kiezen.

... meer

Maak een boeking voor Alberte Bed & Breakfast

De geselecteerde datum ligt in het verleden.

Voorzieningen

  • Free WiFi
  • Kitchen

General

  • Laundry Facilities

Over Alberte Bed & Breakfast

Alberte Bed & Breakfast is gunstig gelegen in het hart van Odense dicht bij de Hans Christian Andersen Museum en het centraal station van Odense.

Wij bieden zes kamers voor gasten met een te kiezen. Elk van de kamers is uitgerust met een scala aan in Kamerfaciliteiten, waaronder een televisie met kabelkanalen en een DVD-speler. We beschikken over drie volledig uitgeruste moderne badkamers en vier WC kamers die alle slaapkamers gebruik van delen. Houd er rekening mee dat onze twinkamers wanneer gereserveerd voor Eenpersoonsgebruik worden aangeboden op een gereduceerd tarief - de verlaging wordt toegepast rechtstreeks in het B & B. beddengoed & handdoeken zijn inbegrepen in de prijzen.

Hier in het Alberte Bed & Breakfast we beschikken ook over een keuken, compleet met toegang tot het internet. Gratis parkeerplaats wordt ook aangeboden.

Let op: We hebben geen creditcard faciliteiten hier bij het B & B. ontbijt is beschikbaar op aanvraag en tegen het B & B tegen een extra toeslag.

Let op: er is geen vaste medewerkers in de eigenschap, zodat u het B & B 10-15 minuten voor aankomst bellen moet

Belangrijke informatie

Voorwaarden

Let op: Wij accepteren geen creditcards in het B & B-contant geld alleen voor betalingen alstublieft.

Ontbijt is niet inbegrepen in de tarieven maar is beschikbaar voor een vergoeding in het B & B.

Let op: er is geen vaste medewerkers in de eigenschap, dus u de B & B 10-15 minuten voor aankomst 0045 66123012 aandoen moet

Foto's

Locatie

Sophie Breums Vej 10

Kaart voor Alberte Bed & Breakfast

Klik hier om de kaart te vergroten

Andere Mogelijkheden Nabij

Recensies van gasten

Ben je hier geweest? Schrijf een recensie

*  De Klanttevredenheid score is gebaseerd op een combinatie van ratings afkomstig van Travellerspoint en externe websites. De score 82% voor deze accommodatie is gebaseerd op beoordelingen door 22 gasten.

Subscribe to Alberte Bed & Breakfast reviews by RSS

Aan het laden ...