Skip Navigation

Dar Warda

Dar Warda is samengesteld uit vier slaapkamers, alle charme en comfort.

Deze slaapkamers zijn verwarmd, voorzien van airconditioning en voorzien van eigen badkamers.

... meer

Maak een boeking voor Dar Warda

De geselecteerde datum ligt in het verleden.

Voorzieningen

  • Airport Transfers
  • DVD's
  • Gratis Internet Toegang
  • Kitchen
  • Lounge
  • Ontbijt inbegrepen

General

  • Laundry Facilities

Over Dar Warda

Dar Warda is samengesteld uit vier slaapkamers, alle charme en comfort.

Deze slaapkamers zijn verwarmd, voorzien van airconditioning en voorzien van eigen badkamers.

Guest house inclued een grote patio, een mooie keuken, een Wasserij, een Marokkaanse woonkamer, een panoramisch terras met uitzicht op de Medina (de oude stad).

Druk op onze deur en vindt u intimiteit, rust en ontspanning.U zal zitten kundig voor ontdekken de kleuren, geuren en smaken van de Marokkaanse tradities en meer in het bijzonder die van de stad van Fez.

Wij organiseren bezoeken van de Medina (van historische paleizen, Mederasas, uine) en ook de omliggende van Fez: Romeinse ruïnes van Volubilis, gemiddelde Atlas (Ifrane, Azrou), de duinen van Merzouga in het zuiden.

Moulay Yacoub bevindt zich 20 km van Fez Dar Warda, vindt u een kuuroord met een moderne centrum voor thalassotherapie, gespecialiseerd in Reumatologie en Dermatologie. En om uw aankomst, wij aan u met de luchthaven of het station om te leiden u naar Fez Dar Warda.

Let op: we nemen alleen betaling contant bij aankomst; creditcard voorzieningen zijn niet beschikbaar op de riad hebben We een 72-uur annuleringsvoorwaarden onze mooie Driepersoonskamer met A/C en mezzanine, is ideaal voor een familie of 3 vrienden maar we kunnen toevoegen een 4e extra bedden op verzoek en tegen 10 euro extra per nacht indien geïnteresseerd Maak een boeking voor een driepersoonskamer en vervolgens contact opnemen met de eigenaar te regelen voor een 4e extra bed om te worden toegevoegd; de betaling voor de 4e extra bed heeft te worden geregeld met de eigenaar direct

Belangrijke informatie

Voorwaarden

Let op: we nemen alleen betaling door cash (euro) bij aankomst; creditcard voorzieningen zijn niet beschikbaar op de riad hebben We een 72-uur annuleringsvoorwaarden

Foto's

Locatie

31 Derb Sidi Alaa Talaa

Kaart voor Dar Warda

Klik hier om de kaart te vergroten

Andere Mogelijkheden Nabij

Recensies van gasten

Ben je hier geweest? Schrijf een recensie

*  De Klanttevredenheid score is gebaseerd op een combinatie van ratings afkomstig van Travellerspoint en externe websites. De score 89% voor deze accommodatie is gebaseerd op beoordelingen door 27 gasten.

Subscribe to Dar Warda reviews by RSS

Aan het laden ...