Skip Navigation

Studio Eleni

Studio Eleni is ideaal gelegen in het hart van het centrum van Mykonos-stad, in een rustige omgeving naast de klein Venetië en het busstation.Alle kamers zijn voorzien van Kleurentelevisie, minibar, airconditioning en gratis wi-fi aansluiting.

... meer

Maak een boeking voor Studio Eleni

De geselecteerde datum ligt in het verleden.

Voorzieningen

  • Air Conditioning
  • Free WiFi
  • Gratis Internet Toegang
  • Kitchen

Over Studio Eleni

Studio Eleni is ideaal gelegen in het hart van het centrum van Mykonos-stad, in een rustige omgeving naast de klein Venetië en het busstation.Alle kamers zijn voorzien van Kleurentelevisie, minibar, airconditioning en gratis wi-fi aansluiting. Als een vriendelijke en ontspannen sfeer wat u zoekt is, dan laten we u welkom Studio Eleni met een comfortabele en gastvrije accommodatie.Studio Eleni ligt in de buurt van windmolens, busstation en klein Venetië. De Bars en winkels zijn slechts een paar minuten afstand.De prijs omvat haven/luchthaven pick-up, Bagage-opslag. Annuleringsvoorwaarden: 48 uur

Belangrijke informatie

Voorwaarden

Annuleringsvoorwaarden: 48 uur

Foto's

Locatie

Mykonos center Mykonos island

Kaart voor Studio Eleni

Klik hier om de kaart te vergroten

Andere Mogelijkheden Nabij

Recensies van gasten

Ben je hier geweest? Schrijf een recensie

*  De Klanttevredenheid score is gebaseerd op een combinatie van ratings afkomstig van Travellerspoint en externe websites. De score 84% voor deze accommodatie is gebaseerd op beoordelingen door 292 gasten.

Subscribe to Studio Eleni reviews by RSS

Aan het laden ...