Skip Navigation

Casa da Ti Lucinda

Het "huis van Ti Lucinda' is een klein landelijk toerisme thuis, op een kleine boerderij; Er zijn drie slaapkamers met enkele bedden, twee badkamers met ligbad, een woonkamer, een eetkamer, een open haard en een keuken.

... meer

Maak een boeking voor Casa da Ti Lucinda

De geselecteerde datum ligt in het verleden.

Voorzieningen

  • 's Nachts Toegankelijk
  • 24 hour hot showers
  • Bar
  • Car Parking
  • Internet / Wi-Fi
  • Washing machines

Extra

  • Ontbijt – GRATIS
  • free_linen – GRATIS
  • free_luggageroom – GRATIS
  • free_towel – GRATIS

Over Casa da Ti Lucinda

The "House of Ti Lucinda" is a rural tourism house of charm. It was recently restored and redecorated. It offers a quality stay in familiar surroundings. The countryside is very beautiful.

Het "huis van Ti Lucinda' is een klein landelijk toerisme thuis, op een kleine boerderij; Er zijn drie slaapkamers met enkele bedden, twee badkamers met ligbad, een woonkamer, een eetkamer, een open haard en een keuken.

De slaapkamers en de woonkamer als de eetkamer hebben een eenvoudige inrichting, zijn zeer comfortabel en zijn ingericht in een klassieke manier; Er is satelliet-tv en draadloos internet. De keuken is volledig uitgerust en kan op aanvraag worden gebruikt. In het kantoor is er een telefoon en een fax, en er is een kleine bibliotheek in de woonkamer.

Een thermodynamische zonnepaneel serveert zowel het centraal verwarmingssysteem en het water verwarmingssysteem.

Een traditionele veranda fungeert als parkeerruimte voor voertuigen.

Het huis van Ti Lucinda gronden bevatten een ondersteuning bijlage huis met een badkamer, een barbecue en een houten oven ter beschikking van onze gasten.

Het huis en het huis van bijlage delen een kleine tuin.

Er zijn drie fietsen ter beschikking van de gasten voor ritten. Er zijn ook twee hengels voor de visserij in de twee nabijgelegen rivieren.

Onze gasten kunnen genieten van de kleine boerderij door deel te nemen aan de werkzaamheden van de boerderij en door het oogsten en het gebruik van de gewassen; een eerder verzoek is echter vereist voor deze activiteiten.

Locatiegegevens

De auto en bus - Neem de A1 Lissabon - Porto. Sai in Pombal of Condeixa. Neem IC2 Coimbra - Leiria. Sai in Arroteia. Het 'Huis van Ti Lucinda' Verdi 1,5 km Arroteia.

Door trein - noordelijke lijn Lissabon - Porto. Sai in Pombal pu Soure. De 'Huis van Thee Lucinda' afstand van 12 km en 4 km van Pombal Soure.

Met het vliegtuig - luchthaven van Lissabon en Porto Luchthaven van Sá Carneiro. Neem de A1 Lissabon - Porto. Sai in Pombal of Condeixa. Neem IC2 Coimbra - Leiria. Sai in Arroteia. Het 'Huis van Ti Lucinda' Verdi 1,5 km Arroteia.

Belangrijke informatie

Vroegste check-in

22:00

Laatste check-out

12:00

Annuleringsvoorwaarden

Klanten kunnen hun reservering kosteloos annuleren tot 2 dagen voor aankomst in rekening brengen. Na deze datum, worden kosten toegepast door de eigenschap tot de volledige kosten van de reservering. Deposito's die betaald zijn niet restitueerbaar.

Foto's

Locatie

Rua Cal de Gorão, n.º 44 Figueirinha - Redinha

Kaart voor Casa da Ti Lucinda

Klik hier om de kaart te vergroten

Recensies van gasten

Ben je hier geweest? Schrijf een recensie

Subscribe to Casa da Ti Lucinda reviews by RSS

Aan het laden ...