Skip Navigation

Hotel Amira et vacances

In de privacy van uw kamer word je plotseling de voorkeur gastheer van de rode stad, deze plaatsen, zielen, tuinen en een avond van Arabian Nights, delicaat voorgesteld door enscenering vet.

... meer

Maak een boeking voor Hotel Amira et vacances

De geselecteerde datum ligt in het verleden.

Voorzieningen

 • 24 uur receptie
 • Air Conditioning
 • Car Parking
 • Internet / Wi-Fi
 • Restaurant
 • Tours/Travel Desk
 • Valutawissel

Extra

 • Ontbijt – GRATIS
 • free_luggageroom – GRATIS
 • free_towel – GRATIS
 • Vliegveld Afhaalservice – 200.00MAD

Over Hotel Amira et vacances

Hotel Amira et vacanes invites you to experience a unique journey unforgettable. You are welcomed into an oasis of calm and softness in the full excitement of the famous Djemaa el-Fna evaporate better reappear, colors and scents intertwine oriental magic.

In de privacy van uw kamer word je plotseling de voorkeur gastheer van de rode stad, deze plaatsen, zielen, tuinen en een avond van Arabian Nights, delicaat voorgesteld door enscenering vet.

Een handvol van diensten uit te breiden deze daydream, voorstel en verspreid hier en daar in dit hotel gedrenkt sfeer, whispers heerlijke anekdotes over Marrakech, zijn geschiedenis, zijn monumenten, en geeft u sommige aanwijzingen waardevolle om deze stad als bevoorrechte toeschouwer te verkennen.

Accommodatie Informatie

Hotel Amira et vacances vitrines drieëntwintig kamers daalde in verschillende thema's: elke kamer is een cocon. Het biedt toegang tot de droom van het vliegen over Marrakech.

Onder het dak van het hotel komen deze kleurrijke gangen van een artist's studio te erkennen het werk van traditionele Marokkaanse architecten en kunstenaars die gemaakt dit monument dat de schoonheid weerspiegelt en rijkdom van Marrakech. Elke kamer in Amira zorgt voor uw comfort. Ze zijn goed uitgerust met LCD-TV, gratis WIFI internetverbinding on demand, airconditioning en verwarming en douchekamer en natuurlijk vele details die zal duik rechtstreeks naar het hart van Orion.

Locatiegegevens

Als u vanaf de luchthaven komt of deelnemen aan de plaats Jamaa elfna, het ancien mediane gebied van het busstation.

Als je naar de beroemde plaats Jamaa el fna, en vooral uit het beroemde cafe Frankrijk, neem de eerste rechts en dan street de manier en de eerste links en hier zijn we aan onze respectif klanten welkom.

Wij kunnen een taxi voor u regelen voor een minimale kosten.

Belangrijke informatie

Vroegste check-in

13:00

Laatste check-out

12:00

Annuleringsvoorwaarden

Klanten kunnen hun reservering gratis annuleren tot 2 dagen voor aankomst in rekening brengen. Na deze datum, worden kosten toegepast door de eigenschap tot aan de volledige kosten van de reservering. Deposito's die betaald zijn niet restitueerbaar.

Foto's

Locatie

57, Rue Elkennaria, Dabachi Place Jamaa elfna, Médina

Kaart voor Hotel Amira et vacances

Klik hier om de kaart te vergroten

Andere Mogelijkheden Nabij

Recensies van gasten

Ben je hier geweest? Schrijf een recensie

*  De Klanttevredenheid score is gebaseerd op een combinatie van ratings afkomstig van Travellerspoint en externe websites. De score 87% voor deze accommodatie is gebaseerd op beoordelingen door 9 gasten.

Subscribe to Hotel Amira et vacances reviews by RSS

Aan het laden ...