Skip Navigation

The River Hotel

Het River Hotel is een luxe een-sterrenhotel gelegen in de prachtige stad Nha Trang. Het River Hotel is een nieuw hotel - geopend in mei - 2010. Het River Hotel biedt professionele service en warme gastvrijheid.

... meer

Maak een boeking voor The River Hotel

De geselecteerde datum ligt in het verleden.

Voorzieningen

 • 24 hour hot showers
 • 24 uur receptie
 • Air Conditioning
 • Internet / Wi-Fi
 • Safety deposit
 • Tours/Travel Desk
 • Valutawissel
 • Washing machines

Extra

 • free_luggageroom – GRATIS
 • free_towel – GRATIS
 • Vliegveld Afhaalservice – 20.00USD

Over The River Hotel

The River Hotel is an upscale one-star hotel located in the beautifull city of Nha Trang. The River Hotel is new hotel - opened in May - 2010. The River Hotel offers professional service and the warm hospitality. Our professional staff are well trained and are knowledgeable in all areas of tourism. We hold back no effort in providing our guest with the most up to date modern rooms and hotel falicities. At The River Hotel, we guarantee our guest will experience the best a hotel can provide.

Het River Hotel is een luxe een-sterrenhotel gelegen in de prachtige stad Nha Trang. Het River Hotel is een nieuw hotel - geopend in mei - 2010. Het River Hotel biedt professionele service en warme gastvrijheid. Onze professionele medewerkers zijn goed opgeleid en goed geïnformeerd zijn in alle gebieden van het toerisme. We houden geen inspanning in onze gast te voorzien van de meest up-to-date moderne kamers en het hotel falicities. In The River Hotel garanderen wij dat onze gasten zullen genieten van het beste die een hotel kan bieden.

Het River Hotel hebben 12 moderne kamers zijn uitgerust met moderne faciliteiten voor internationale standaard. Alle kamers zijn ingericht met moderne stijl, afbeeldingen die gemaakt zijn meer verschillende gevoel ontspannen, comfortabel als u hier verblijft.

Lopen van het hotel naar het strand ongeveer vijf minuten. In de buurt van het hotel hebben een heleboel restaurants en winkels.

Accommodatie Informatie

Het River Hotel hebben 12 moderne kamers zijn uitgerust met moderne faciliteiten voor internationale standaard. Alle kamers zijn ingericht met moderne stijl, afbeeldingen die gemaakt zijn meer verschillende gevoel ontspannen, comfortabel als u hier verblijft.

Locatiegegevens

Het River hotel (Hotel Trung Giang) bevindt zich op de 5R-Quan Tran, Hung Vuong, Nha Trang-Khanh Hoa.Hotel is in de buurt van een heleboel bushalte, tour kantoren, winkels, bars...

Belangrijke informatie

Annuleringsvoorwaarden

Klanten kunnen hun reservering kosteloos annuleren tot 2 dagen voor aankomst in rekening brengen. Na deze datum, worden kosten toegepast door de eigenschap tot de volledige kosten van de reservering. Deposito's die betaald worden niet terugbetaald.

Foto's

Locatie

5R Quan Tran Hung Vuong

Kaart voor The River Hotel

Klik hier om de kaart te vergroten

Recensies van gasten

Ben je hier geweest? Schrijf een recensie

*  De Klanttevredenheid score is gebaseerd op een combinatie van ratings afkomstig van Travellerspoint en externe websites. De score 81% voor deze accommodatie is gebaseerd op beoordelingen door 9 gasten.

Subscribe to The River Hotel reviews by RSS

Aan het laden ...