Skip Navigation

Queens Park Budget Hotel

Het hotel kijkt uit op de prachtige en rustige Queens Park die werd gebouwd ter nagedachtenis aan Mary Queen of Scots op de site van de beroemde Slag bij Langside in 1568.

... meer

Maak een boeking voor Queens Park Budget Hotel

De geselecteerde datum ligt in het verleden.

Voorzieningen

  • 24 uur receptie
  • Bagage-opslag
  • Gratis Internet Toegang
  • Housekeeping
  • Parking

In Room Facilities

  • Tea/Coffee Making Facilities

Parking

  • Gratis Parkeren

Over Queens Park Budget Hotel

Het hotel kijkt uit op de prachtige en rustige Queens Park die werd gebouwd ter nagedachtenis aan Mary Queen of Scots op de site van de beroemde Slag bij Langside in 1568.

Het hotel is een korte trein/bus reis vanuit het hart van Glasgow en op slechts vijftien minuten rijden van Glasgow International Airport. Het Queens Park Budget Hotel is een geen franje alternatief voor dure accommodatie, we eenvoudigweg bedden! Alle slaapkamers zijn voorzien van kleuren tv, theefaciliteiten, een telefoon en we hebben ook gratis wifi in de lounge.

Wij zijn ideaal gelegen voor Hampden Park en winkelen in Glasgow. Onze kamers zijn ideaal voor studenten, concert goers, backpackers, sportfans, werknemers en iedereen op zoek naar het pad van een crash voor die onverwachte 's nachts blijft.

Let op: Check-In tijd: 15: 00 pm Check Out: 11. 00 am alle betalingsmethoden geaccepteerd bij aankomst. (Cash/Credit Cards)

Het hotel ontvangt het recht op uw kaart voor het evenwicht door 15. 00 pm de dag vóór uw geplande check-in datum aankomst te preautoriseren.

Belangrijke informatie

Voorwaarden

Let op: 24 uur per dag geopende receptie geen avondklok Check-In tijd: 15: 00 pm Check Out: 11. 00 am alle betalingsmethoden geaccepteerd bij aankomst. (Cash (GBP) / Credit Cards)
Het hotel ontvangt het recht op pre authorize/heffing uw kaart voor het evenwicht voor aankomst door 15. 00 pm de dag vóór uw geplande controle in datum.
Als de kaart niet krijgen gemachtigd het hotel zal hebben het recht om uw reservering te annuleren.
Groepsbeleid te boeken zal gelden voor een boeking van meer dan 9 pax. Krachtens dit beleid volledige betaling voor alle kamers en nachten geboekt zal moeten ten minste 4 weken voor de werkelijke check-in datum. Dit zal niet - terugbetaalbaar en niet-overdraagbaar.Als niet aan de criteria van de betaling wordt voldaan dan vervalt dit mogelijk uw reservering. Uw boeking met ons is een acceptatie van onze voorwaarden en bepalingen.

Foto's

Locatie

10 Balvicar Drive Glasgow

Kaart voor Queens Park Budget Hotel

Klik hier om de kaart te vergroten

Andere Mogelijkheden Nabij

Recensies van gasten

Ben je hier geweest? Schrijf een recensie

*  De Klanttevredenheid score is gebaseerd op een combinatie van ratings afkomstig van Travellerspoint en externe websites. De score 76% voor deze accommodatie is gebaseerd op beoordelingen door 56 gasten.

Subscribe to Queens Park Budget Hotel reviews by RSS

Aan het laden ...