Skip Navigation

Dar El Yasmine

Dar El Yasmine is weggestopt net off van een van de drukste straten van Fez, de perfecte plek om te ontspannen en adem in de geur van cederhout en lavendar na de 9,500 kronkelende straatjes en alley manieren en 13,380 historische gebouwen verborgen binnen de hoge muren van deze oude stad te verkenne

... meer

Maak een boeking voor Dar El Yasmine

De geselecteerde datum ligt in het verleden.

Voorzieningen

 • 's Nachts Toegankelijk
 • 24 hour hot showers
 • 24 uur receptie
 • Air Conditioning
 • Internet / Wi-Fi
 • Lounge area
 • Restaurant
 • Tours/Travel Desk

Extra

 • Ontbijt – GRATIS
 • free_towel – GRATIS
 • Vliegveld Afhaalservice – 150.00MAD

Over Dar El Yasmine

Dar El Yasmine is a beautifully renovated 17th Century home that once belonged to a wealthy traders family residing in Fez, the ancient intellectual and spiritual capital of Morocco. Dar El Yasmine has recently changed hands once again, and we look forward to welcoming our guests into Fassi and saharian life with the same hospitality Morocco is famous for.

dar el yasmine is the best choice if you are interesting to a desert trip and riding camel ,back to fes or end up in marrakech .

Dar El Yasmine is weggestopt net off van een van de drukste straten van Fez, de perfecte plek om te ontspannen en adem in de geur van cederhout en lavendar na de 9,500 kronkelende straatjes en alley manieren en 13,380 historische gebouwen verborgen binnen de hoge muren van deze oude stad te verkennen. Join ons voor thee bij de fontein op onze binnenplaats, of nemen in de weergave van de omringende heuvels van onze dakterras. Of u zoeken naar toevluchtsoord, avontuur, of goed gesprek, is Dar El Yasmine de perfecte plek om uw reis te beginnen.

Accommodatie Informatie

We hebben enkele, dubbele, drievoudige, familie kamers, allemaal met eigen badkamer, warme douches, en airconditioning. Sierlijke mozaïek, marmer, gips en hout werk weven in en uit van elke kamer van vloer tot plafond. Aanvullende ontbijt in de binnenplaats of op het dakterras.

Locatiegegevens

Van Bab Bou Jeloud; Als u de medina veer rechts verleden restaurants en cafes op Talla Sghira. Een left op Derb Ahl Tadla maken (er is een tapijt winkel gelegen op de hoek, en een grote groene fontein is zichtbaar aan het einde van de weg) bezoek onze website www.darelyasmine.com voor een kaart, of geef ons een seintje te regelen voor een van onze medewerkers te ontmoeten en u persoonlijk begeleiden.

Belangrijke informatie

Laatste check-out

12:00

Annuleringsvoorwaarden

Klanten kunnen hun reservering gratis annuleren tot 2 dagen voor aankomst in rekening brengen. Na deze datum, worden kosten toegepast door de eigenschap tot aan de volledige kosten van de reservering. Deposito's die betaald zijn niet restitueerbaar.

Foto's

Locatie

Talla Sghira Derb Ahl Tadla N°34

Kaart voor Dar El Yasmine

Klik hier om de kaart te vergroten

Andere Mogelijkheden Nabij

Recensies van gasten

Ben je hier geweest? Schrijf een recensie

*  De Klanttevredenheid score is gebaseerd op een combinatie van ratings afkomstig van Travellerspoint en externe websites. De score 91% voor deze accommodatie is gebaseerd op beoordelingen door 35 gasten.

Subscribe to Dar El Yasmine reviews by RSS

Aan het laden ...