Skip Navigation

Retox Party Hostel

Mensen die naar Budapest don\'t reizen komen voor de schone straten, de rustige nachten, de Vlekkelooze en moderne gebouwen, ze gaan naar Wenen voor dat.

... meer

Maak een boeking voor Retox Party Hostel

De geselecteerde datum ligt in het verleden.

Voorzieningen

 • 24 uur receptie
 • Adaptors
 • Bagage-opslag
 • Bar
 • Beddegoed Includeert
 • Fietsenverhuur
 • Foosball
 • Free City Maps
 • Free WiFi
 • Gemeenschappelijke Ruimte
 • Gratis Internet Toegang
 • Hairdryers For Hire
 • Hot Showers
 • Housekeeping
 • Internet Toegang
 • Key Card Toegang
 • Kitchen

General

 • Towels for Hire

Over Retox Party Hostel

Mensen die naar Budapest don\'t reizen komen voor de schone straten, de rustige nachten, de Vlekkelooze en moderne gebouwen, ze gaan naar Wenen voor dat. Mensen die willen ervaren het gruis, de metro, het alternatief, the unseen, onontdekt, de verborgen, ze komen naar Boedapest en ergens achter een verlaten gebouw met graffiti op de deuren...... you\ vindt Retox gasten en personeel.

Als u huicheltaal\ 't de naam uit te werken-u waarschijnlijk shouldn\'t komen. Als u huicheltaal\ 't staan een ochtend weergave van onze ingesloten bar (Bar-O), verblijf in Grandio waar er een groene jungle. Als u wilt dat klinische clean-cut en ongerepte, dit is niet de plek voor jou.

Maar als u wilt deel uitmaken van een \'new\' hostel scène waar je in een overweldigend gevoel die verhalen van hier naar aan uw kleinkinderen loopt, worden doorgegeven (als je er zo lang)... dan join us at Retox.

De naam zegt het al, zoals we leven, we don\'t denken te veel over de toekomst, maar we leven voor het moment. We raken het hard en snel in de nacht, en we wachten een moment of twee alvorens de dag. We maken het sightseeing, om maar niet te nemen foto's en briefkaarten te verzenden, maar om te genieten van een uitzicht. We gaan naar musea niet gelieve onze ouders, maar worden geabsorbeerd in cultuur. We partij hard, niet omdat it\ de nieuwe en spannende, maar omdat het een veel plezier is een beter idee dan niet. We ontmoeten mensen niet dus we niet alleen zijn, maar dat we deel van een Gemeenschap uitmaken we nooit willen verlaten.

Ook, it\ van een ontzagwekkende plaats met hart stoppen illustraties, in het hart van de bar district (met vijf staven op onze straat alleen) en een paar minuten lopen van enkele van de belangrijkste bezienswaardigheden en met openbaar vervoer overal wij kijken!)

Als u muziek dan hebben we gitaren voor u om te spelen met gedurende de dag... Bent u arty? of zelfs iets willen leren? Vervolgens kunnen we je leren hoe te doen stencils... Misschien u hier geweest voor meer dan een week (gedaan karaoke, backpackers aankleden partij, pub verkenningen, Jager trein, open mic night) en moet een nacht in. Nou hebben we een projector voor u om films te bekijken op bij nacht. En natuurlijk het begint allemaal met onze zeer eigen bar beneden, goedkope dranken, koopjes, goed eten en DJ's in het weekend, dus wat kan u nog meer vragen?

Upcoming Events: Eenmaal een maand �Aqua Word� - denk aan uw kindertijd draait rond water parken en dia's. Het hasn�t links, zijn enkel nu we krijgen om te dansen en worden gedronken terwijl op het waterpark vroege VBO - Mangalica: �Pig Week! � Hongaren liefde hun varkensvlees gerechten en in de eerste week van februari wij worden zich aan de beste Boedapest overgeeft zal heeft te bieden Feb 25-26: International Tattoo Conventie Let op: Retox is een hostel partij dus er kan luid en dronken mensen als ingezetenenAls dit niet ok is, neem contact met ons en wij zullen meer geschikte accommodatie vinden. Carpe Noctem Vitae is een rustiger hostel. Wij boeken van mensen boven de 40 ook niet aanvaarden, maar groepen zijn welkom!

Belangrijke informatie

Voorwaarden

Let op: Controleer uw aankomsttijd zorgvuldig als we alleen voor uw bed voor 3 uur na de aangegeven zorgen kunnen. Wij accepteren alleen cash in hugs en u zal worden gevraagd te betalen in contanten bij aankomst. We hebben een high-tech beveiligingssysteem dus verlies van zekerheid kaart 5000 hugs kost. Dankzij de eerdere ervaringen die wij betreuren dat we niet langer boekingen van mensen boven de leeftijd van 40 accepteren. Retox is een hostel partij zodat er luid kan zijn en dronken mensen als ingezetenen, als dit niet ok is, neem contact met ons en wij zullen meer geschikte accommodatie vinden. Carpe Noctem Vitae is een rustiger hostel.

Foto's

Locatie

O utca 41 Budapest

Kaart voor Retox Party Hostel

Klik hier om de kaart te vergroten

Andere Mogelijkheden Nabij

Recensies van gasten

Ben je hier geweest? Schrijf een recensie

*  De Klanttevredenheid score is gebaseerd op een combinatie van ratings afkomstig van Travellerspoint en externe websites. De score 93% voor deze accommodatie is gebaseerd op beoordelingen door 256 gasten.

Subscribe to Retox Party Hostel reviews by RSS

Aan het laden ...