Skip Navigation

Lisbon Destination Hostel

Voorheen Rossio Patio Hostel, bieden wij de perfecte locatie, personeel en een indrukwekkend hoogwaardige hostel.

In juli van 2011, smakken in het hart van het centrum van Lissabon, werd een nieuwe hostel geboren. Het zou gewoon een ander hostel, behalve dat het niet.

... meer

Maak een boeking voor Lisbon Destination Hostel

De geselecteerde datum ligt in het verleden.

Over Lisbon Destination Hostel

Voorheen Rossio Patio Hostel, bieden wij de perfecte locatie, personeel en een indrukwekkend hoogwaardige hostel.

In juli van 2011, smakken in het hart van het centrum van Lissabon, werd een nieuwe hostel geboren. Het zou gewoon een ander hostel, behalve dat het niet. Gehuisvest in een van Lissabon's mooiste en meest beroemde gebouwen - het Rossio Station - een onbetwiste pictogram van late XIX eeuw romantische architectuur (en die heeft onlangs een ingrijpende facelift ondergaan), is Lissabon bestemming Hostel neergestreken rond een wintertuin, waar licht filters naar beneden van het dak, harmonieus overstromingen de patio en het creëren van een sfeer die is zowel rustige en vrolijk.

We hadden gepland op catering aan een specifieke doel, alleen om te beseffen later dat we niet moeten. Wij zijn ervan overtuigd dat, tussen de begane grond ruime slaapkamers (vier tot zes personen slapen) met grote ramen met uitzicht op de historische stad, en de dubbele kamers een verdieping van die peer uit over de wintertuin, u - wie u kan worden - uw niche vindt.

En als dit allemaal niet genoeg waren, Let wel dat van onze deur, u kunt de trein nemen naar de stad van Sintra, een UNESCO World Heritage Site slechts 20 minuten afstand rijden. Zodra u daar, zult u begrijpen waarom.

We hebben via activiteiten elke nacht, we zijn niet een partij Hostel, en na 0.00 uur kunt u de partij altijd blijven in de lokale pubs in de buurt. :)

Houd er rekening mee dat we het recht van toegang voor kinderen jonger dan 10 jaar behouden.

Belangrijke informatie

Voorwaarden

Tenzij u een privé kamer boekt, is er geen garantie dat u en uw groep in dezelfde kamer verblijven zal.

Foto's

Locatie

Rossio Train Station Second Floor

Kaart voor Lisbon Destination Hostel

Klik hier om de kaart te vergroten

Andere Mogelijkheden Nabij

Recensies van gasten

Ben je hier geweest? Schrijf een recensie

*  De Klanttevredenheid score is gebaseerd op een combinatie van ratings afkomstig van Travellerspoint en externe websites. De score 94% voor deze accommodatie is gebaseerd op beoordelingen door 302 gasten.

Subscribe to Lisbon Destination Hostel reviews by RSS

Aan het laden ...