Skip Navigation

Solang Valley Camp Retreat

een plek die rel een kunstenaar verbeelding lopen zou.

... meer

Maak een boeking voor Solang Valley Camp Retreat

De geselecteerde datum ligt in het verleden.

Voorzieningen

  • 's Nachts Toegankelijk
  • Restaurant
  • Tours/Travel Desk

Extra

  • Ontbijt – GRATIS
  • free_linen – GRATIS
  • free_towel – GRATIS

Over Solang Valley Camp Retreat

……..”haven for luxury campers.”

---“most definitely an irresistible and snug hideout to escape from the sweaty and bustling metropolis!”

een plek die rel een kunstenaar verbeelding lopen zou... de retreat is maar een amfitheater een betoverende panorama van high-rising berghellingen bedekt met dikke glinsterende sneeuw, de majestueuze deodar bomen die staan hoog en stil in een gevoel van onuitgesproken kameraadschap, een ongerepte patch van groene groene grasland hier en daar, de magische stilte in de frisse berglucht die goddelijk wordt onderbroken door de hevige geluid van het stromende ijskoude water van de rivier de Beas die afkomstig is van de imposante gletsjers te stromen met gay verlaten..."

Activiteiten bij de Solang Valley Camp Retreat gedurende de dag geniet in een fitness-spel van volleybal, badminton, cricket, fietsen of rustig lounge op de hangmat naast de stromende rivier. Korte afstand trek met rugzak picknick lunch is een andere favoriet met de kampeerders. En dan als schemering ingesteld in, de omgeving een rokerige tint tegen de duidelijke Sterrennacht overneemt en het kwik begint te dalen, u weet is het tijd voor het maken van vrolijk rond de dansende vlammen van het vuur met een warme drank, bar-worden-cue, en schudden een been of twee aan de peppy muziek.

Paragliding voor de waaghalzen, Zorbing-een groot transparante bal waarin is een vastgebonden & gerold naar beneden het gras weiden, Paardrijden, mountainbiken, rivier oversteken, rock climbing & rappelling behoren tot een overvloed aan opties. En hey! Houd een horloge uit voor uw Bollywood heartthrobs ook! Solang Valley is een van de favoriete schieten hotspots van de Indiase filmindustrie.

De besneeuwde Solang vallei in winters (oktober tot maart) biedt een ervaringsgraad van pure sensatie wanneer u schrijlings op een sneeuwscooter krijgt en naar de top van de pieken zoomen, vurig proberen om Ski's, gaan sleeën, mount een Yak, zitten in een buis en zip van de steile hellingen-sneeuw mobiling! Er is zo veel meer te worden gevangen in uw camera's en gekoesterd in uw herinneringen voor altijd!

In zomers plaatsvinden alle sneeuw activiteiten georganiseerd door ons op de punten van de sneeuw van Kothi, Marhi, Beas Nallah of Rohtangpas afhankelijk van de maanden van reizen.

Kleurrijke Swiss cottage tenten huisvesting een zithoek met comfortabele stoelen en tafels, een slaapgedeelte 4-bed & badkamer met stromend water kranen + bekkens & Westerse toiletten. Gezellige bedden opgevuld met kleurrijke linnen & dekbedden compleet uw verblijf!Elektrische voorziening van het kamp is te allen tijde beschikbaar.En ja! Het bladerdak van de ster-bezaaid hemel biedt ook duidelijke zichtbaarheid zoals schemering ingesteld.

Locatiegegevens

Solang Nallah, ligt zoals de inboorlingen de vallei noemen op 13 km bergop rijden van Manali en genesteld op een zalige hoogte van 8500 ft.

Belangrijke informatie

Annuleringsvoorwaarden

Klanten kunnen hun reservering kosteloos annuleren tot 2 dagen voor aankomst in rekening brengen. Na deze datum, worden kosten toegepast door de eigenschap tot de volledige kosten van de reservering. Deposito's die betaald worden niet terugbetaald.

Foto's

Locatie

Solang Valley Camp Retreat

Kaart voor Solang Valley Camp Retreat

Klik hier om de kaart te vergroten

Andere Mogelijkheden Nabij

Recensies van gasten

Ben je hier geweest? Schrijf een recensie

Subscribe to Solang Valley Camp Retreat reviews by RSS

Aan het laden ...