Skip Navigation

Josephine Guest House

Onze strategische ligging, vlakbij de Bloc M, dat is een winkelwijk en het is gemakkelijk te krijgen Restaurant, Bars, Café die u wilt, en ook niet ver van de busterminal in de stad, het treinstation, en de luchthaven.

... meer

Maak een boeking voor Josephine Guest House

De geselecteerde datum ligt in het verleden.

Voorzieningen

  • 24 hour hot showers
  • 24 uur receptie
  • Internet / Wi-Fi
  • Washing machines

Extra

  • Ontbijt – GRATIS
  • free_linen – GRATIS
  • free_towel – GRATIS

Over Josephine Guest House

Josephine Guest House that located at kebayoran baru In south Jakarta will acceptance you with kindness.

Onze strategische ligging, vlakbij de Bloc M, dat is een winkelwijk en het is gemakkelijk te krijgen Restaurant, Bars, Café die u wilt, en ook niet ver van de busterminal in de stad, het treinstation, en de luchthaven.

Reservering gast in Josephine Guest House zijn 24 uur service, kunt u contact opnemen met E-mail, Fax en telefoon, ons personeel zal klaar om u te helpen, voor boeking kamer Contacteer ons minstens één week voor check-in, zodat we alle ding voor je comfortabel kunt bereiden.

Josephine Guest House biedt u ook een ophaalservice van / naar de luchthaven en het treinstation.

De vertrouwdheid situatie dat onze medewerkers gegeven een frisheid zal brengen voor u, maak je het gevoel dat het leven in uw eigen huis.

Als u de artefact uit, er is een galerij winkel in Josephine Guest House met vele ding van souvenir uit Java, Sumatra, en Bali die van steen gemaakt en hout, die u voor herinnering van geven aan iemand die je kopen kunt liefde na verlof van Josephine Guest House en terug naar uw huis, wij ook nemen om souvenir huwelijk dat is zeer belang.

Ondanks haar strategische locatie, Josephine onderhoudt de persoonlijke en vriendelijke, huiselijke sfeer waardoor dit pension en voordelig alternatief voor het appartement wonen.

Een kleine lobby en tuinlandschap beschikbaar voor gast te mengen of voldoen aan bezoekers. Ons vriendelijke personeel kan ook pick-up voor u regelen, of u nu aankomst met het vliegtuig of trein in Jakarta.

Alle prijs omvatten B'fast en kleine Wasserij voor één of twee persoon Max / Room * internettoegang in kamer USD 25,00 / 24hours * Internet toegang in de Lobby gebied USD 2,00/uur * Extra Bed USD 12,00 per persoon * vervoer luchthaven USD 23.00/one way

Belangrijke informatie

Voorwaarden

Alle inbegrepen B'fast, Wasserij, Internet Accsess. Vervoer luchthaven USD 23.00/one way

Annuleringsvoorwaarden

Klanten kunnen hun reservering gratis annuleren tot 2 dagen voor aankomst in rekening brengen. Na deze datum, worden kosten toegepast door de eigenschap tot aan de volledige kosten van de reservering. Deposito's die betaald zijn niet restitueerbaar.

Foto's

Locatie

Jl.Iskandarsyah II No.91

Kaart voor Josephine Guest House

Klik hier om de kaart te vergroten

Andere Mogelijkheden Nabij

Recensies van gasten

Ben je hier geweest? Schrijf een recensie

*  De Klanttevredenheid score is gebaseerd op een combinatie van ratings afkomstig van Travellerspoint en externe websites. De score 82% voor deze accommodatie is gebaseerd op beoordelingen door 4 gasten.

Subscribe to Josephine Guest House reviews by RSS

Aan het laden ...