Skip Navigation

BB's Working Backpackers

Opmerking openingstijden zijn 10 am - 5 pm 7 dagen gelieve contacteer ons als uw aankomst buiten deze tijden en wij kunnen gemakkelijk afspraken voor u maken.

BB's is een klein pension met een ontspannen, leuke sfeer, waar de mensen warm en vriendelijk zijn en de zorg van het personeel over u.

... meer

Maak een boeking voor BB's Working Backpackers

De geselecteerde datum ligt in het verleden.

Voorzieningen

 • 's Nachts Toegankelijk
 • 24 hour hot showers
 • Air Conditioning
 • Common area / room
 • Communal kitchen
 • Creditcards Geaccepteerd
 • Internet / Wi-Fi
 • Lounge area
 • Outside area
 • Safety deposit
 • Self-catering Facilities
 • Television room
 • Washing machines

Extra

 • free_linen – GRATIS

Over BB's Working Backpackers

If you find a better 3 nights + deal we'll beat it!

Guaranteed lowest prices and lots of fun, including free internet/ wi-fi, free work assistance, free car parking, free DVD/videos, free BBQ etc, you can have lots of fun and save money too!. Book now – limited availability!

Opmerking openingstijden zijn 10 am - 5 pm 7 dagen gelieve contacteer ons als uw aankomst buiten deze tijden en wij kunnen gemakkelijk afspraken voor u maken.

BB's is een klein pension met een ontspannen, leuke sfeer, waar de mensen warm en vriendelijk zijn en de zorg van het personeel over u. Hangen en deel van uw reis met ons.

Specials gebeurtenis boeking - Christmas & Nye bepalingen en voorwaarden 1. Reserveringen kunnen niet beginnen na de 12nd December 2011. 2. Reservering kunnen niet eindigen vóór 8 januari 2012. 3. Tussen 23 December en 2de januari zullen we hebben beperkte kantooruren. 4. Een minimale reservering van 28 nachten is vereist. 5 Het saldo van de verschuldigde voor uw reservering moet worden betaald op 1 December. Als uw reservering heeft gemaakt na de eerste volledige zal betaling worden gehouden de volgende dag nadat u de boeking hebt gemaakt. We zullen het saldo van de creditcard gebruikt om de eerste storting, tenzij anders bepaalt u aftrekken. Als de creditcard niet kundig voor in rekening gebracht is op de 1e van December of de dag na uw reservering uw reservering is gemaakt zal worden geannuleerd en geen terugbetalingen zullen beschikbaar zijn. 6. Geen restitutie zal worden gemaakt. 7. Reserveringen kunnen niet worden overgebracht.

Accommodatie Informatie

-Gratis Internet/Wi-Fi - gratis Secure Parking * - gratis werk bijstand - gratis koffie en thee hele dag - gratis rozijnenbrood voor ontbijt dagelijkse - gratis BBQ - gratis haardroger - gratis paspoort veiligheid opslag - gratis late checkout * - gratis gebruik van BBQ - gratis linnen - vrije kleren droger - 6 minuten naar het stadscentrum - schoon, veilig en veilig milieu - vriendelijke en sociale sfeer - ingerichte en van airconditioning voorziene kamers beschikbaar - 2 keukens - 2 TV en 2 lederen lounge gebieden - 2 zonnige terrassen - uitgebreide film collectie om naar te kijken gratis - Boek wisselen Let erop openingstijden zijn 10 am - 5 pm 7 dagen gelieve te ons adviseren als uw aankomst buiten deze tijden en gemakkelijk kunnen we afspraken voor u...

Locatiegegevens

Routebeschrijving: Wij zijn 6 minutes by bus from stadhuis station. Vangen een van de vele bussen (500-550) aan George Street van Circular Quay reizen uit de buurt van de stad. De beste bushalte is gelegen op Druitt Street (naast het stadhuis Bldg) die naar beneden naar Darling Harbour tussen het stadhuis en de QVB gebouw loopt. Vraag de chauffeur om te stoppen aan de Darling Street. Wij zijn in de buurt van de hoek van Victoria Road ongeveer 100 meter van de bushalte.

Kijk voor nummer 677 Darling St en druk op de deurbel naast de rode deur!

Wij zijn 4 k W van het centrum van de stad.

Vanaf het vliegveld vangen een private shuttle naar het stadhuis van Sydney en vangen van de bussen in Druitt St (cnr Kent St) of neem een taxi van de luchthaven ($ 30-40 afhankelijk van verkeer) anders roep dat ons en wij geven u Routebeschrijving vanaf uw locatie.

Niet vangen de 433 bus als het reizen door Glebe te krijgen hier, dus het kost meer tijd.

Belangrijke informatie

Vroegste check-in

13:00

Laatste check-out

11:00

Annuleringsvoorwaarden

Klanten kunnen hun reservering kosteloos annuleren tot 2 dagen voor aankomst in rekening brengen. Na deze datum, worden kosten toegepast door de eigenschap tot de volledige kosten van de reservering. Deposito's die betaald worden niet terugbetaald.

Foto's

Locatie

677 Darling Street Rozelle

Kaart voor BB's Working Backpackers

Klik hier om de kaart te vergroten

Andere Mogelijkheden Nabij

Recensies van gasten

Ben je hier geweest? Schrijf een recensie

*  De Klanttevredenheid score is gebaseerd op een combinatie van ratings afkomstig van Travellerspoint en externe websites. De score 73% voor deze accommodatie is gebaseerd op beoordelingen door 25 gasten.

Subscribe to BB's Working Backpackers reviews by RSS

Aan het laden ...