Skip Navigation

Ostello S. Fosca

Bent u op zoek naar een goedkope accommodatie, in een jonge en vertrouwde sfeer, op een centrale locatie waar u kunt ontspannen en delen de ervaring van een bezoek aan de mooiste stad ter wereld? Een hostel waar u kunt genieten van de gelegenheid om andere jonge mensen in een geest van vriendschap,

... meer

Maak een boeking voor Ostello S. Fosca

De geselecteerde datum ligt in het verleden.

Voorzieningen

 • Bagage-opslag
 • Beddegoed Includeert
 • Café
 • Free City Maps
 • Free WiFi
 • Games room
 • Gemeenschappelijke Ruimte
 • Gratis Internet Toegang
 • Hairdryers
 • Hairdryers For Hire
 • Hot Showers
 • Internet Toegang
 • Lockers
 • Meeting Room
 • Vending Machines

Communications

 • Postal Service

General

 • Towels for Hire

In Room Facilities

 • Reading Light
 • Safe Deposit Box
 • Tea/Coffee Making Facilities

Over Ostello S. Fosca

Bent u op zoek naar een goedkope accommodatie, in een jonge en vertrouwde sfeer, op een centrale locatie waar u kunt ontspannen en delen de ervaring van een bezoek aan de mooiste stad ter wereld? Een hostel waar u kunt genieten van de gelegenheid om andere jonge mensen in een geest van vriendschap, dialoog en vrede te ontmoeten? Ostello Santa Fosca is het hostel voor u!

Alle monumenten en belangrijke plaatsen in Venetië zijn bereikbaar te voet!

10 minuten lopen van het treinstation, 10 minuten van de Rialto en 15 minuten van het San Marcoplein vierkant, 5 minuten lopen van het getto! Alle belangrijke plaatsen in Venetië zijn in de buurt!

Onze medewerkers zullen ook meer dan blij om u te helpen met alle informatie die u nodig hebt!

Ostello Santa Fosca is gelegen aan de (eiland) Isola dei Servi, en bevat enkele elementen van de oude (kerk) Chiesa dei Servi di Maria (1400), die de derde grootste kerk in Venetië Ostello Santa Fosca was is op het centrum van Strada Nova, een van de meest bezochte en belangrijke passages in Venetië, is het hele jaar open en is sluit zich aan bij een universiteit residentie die, tijdens de zomer, sterk verhogen het aantal bedden kan bieden, waardoor wij verwelkomen groepen ook. Het biedt eenvoudige kamers in een jonge omgeving tegen zeer betaalbare prijzen.

Het Hostel biedt een aantal tweepersoonskamers en bedden in kamers van het all-man of all-vrouw van 3, 4, 5 of 6 bedden met badkamer op de corridor.

Gezinnen kunnen ook een hele kamer nemen indien nodig.

Wij bieden de volgende faciliteiten door het hele jaar: warme douche Bed vellen en dekt handdoeken huren (€ 3,00 - beperkte beschikbaarheid) Security lokers te huren (€ 2,00 dagelijks - beperkt avaiability) openbare telefoon hete en koude dranken vending machine Snack vending machine gemeenschappelijke woonkamer (bij de receptie is geopend) Cash of credit/debit card aanvaard Internet gratis Wi-Fi - toegangspunt met Venetiannavigator (wachtwoord: € 1,00 voor 1 uur) Opgelet, we hebben een 5-daagse annuleringsvoorwaarden; late annuleringen in rekening gebracht voor de 1e nacht van verblijf; no-show zal aangerekend worden voor de eerste nacht van verblijf ook ontbijt is niet inbegrepen in onze on-line tarieven Let erop dat de plaatselijke toeristenbelasting niet in de on-line kamer inbegrepen is tarieven en is verschuldigd afzonderlijk upona rrival wij betalingen zowel door creditcard geld ook Hostel Santa Fosca een rook-vrij hostel Winter schema (Sep 16e - Jun 12) Check in 8 am - 12 pm 5 pm - 8 pm Contact ons accepteren is als u aankomt na 8 pm. Check out: 8-9.30 am Curfew: 00.30 ben Lock out voor reinigingen van 9.30 uur tot 12.00 uur.

Zomerplanning (13 juni - Sep 15th) controleren in 8 am-12 pm-1: 30 pm -12: 30 am Curfew: 00.30 ben Lock uit voor reinigingen 9.30 uur ben-1,30 pm keuken en koelkast gebruik alleen beschikbaar in de zomer is

Belangrijke informatie

Voorwaarden

Let op: we hebben een 5-daagse annuleringsvoorwaarden; late annuleringen in rekening gebracht voor de 1e nacht van verblijf; no-show zal aangerekend worden voor de eerste nacht van verblijf ook Let erop dat de plaatselijke toeristenbelasting niet in de on-line kamer inbegrepen is tarieven en is verschuldigd afzonderlijk bij aankomst ontbijt niet in onze on-line tarieven wij betalingen zowel door creditcard geld ook Hostel Santa Fosca een rook-vrij hostel Winter schema (Sep 16e - Jun 12) Check in 8 am - 12 pm 5 pm - 8 pm Contact ons inbegrepen is accepteren is als u aankomt na 8 pm. Check out: 8-9.30 am Curfew: 00.30 ben Lock out voor reinigingen van 9.30 uur tot 12.00 uur.

Zomerplanning (13 juni - Sep 15th) controleren in 8 am-12 pm-1: 30 pm -12: 30 am Curfew: 00.30 ben Lock uit voor reinigingen 9.30 uur ben-1,30 pm keuken en koelkast gebruik alleen beschikbaar in de zomer is

Foto's

Locatie

Fondamenta Canal, Cannaregio 2372

Kaart voor Ostello S. Fosca

Klik hier om de kaart te vergroten

Andere Mogelijkheden Nabij

Recensies van gasten

Ben je hier geweest? Schrijf een recensie

*  De Klanttevredenheid score is gebaseerd op een combinatie van ratings afkomstig van Travellerspoint en externe websites. De score 79% voor deze accommodatie is gebaseerd op beoordelingen door 595 gasten.

Subscribe to Ostello S. Fosca reviews by RSS

Aan het laden ...